--> Луцькі поліцейські «скрутили» водія-хама | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі поліцейські «скрутили» водія-хама

9
-6
Луцькі поліцейські «скрутили» водія-хама
У Луцьку правоохоронці "заламали" хамовитого та агресивного водія.

Відео затримання чоловіка опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці Діма Крищук.

"Нелюдь в "пагонаг". За те, що чоловік зробив зауваження "нашій поліції" а саме (ст. лей. Капустинський та ст. сер. Васюта) що вони припаркували свій службовий автомобіль та перешкоджали виїзд без "світлових маячків". Після нападу, я б так виразився, один з нападників побіг та включив внаглу маячки", - йдеться у дописі.

Чоловік додає, що поліцейські бризнули щось у очі перехожому та били по руках іншого громадянина, який проходив поруч.

Натомість поліцейські стверджують, що фрагмент відео вирваний з контексту, а допис є неправдивим та некоректним щодо правоохоронців.

25 липня, близько 14 години, на перехресті вулиць Ковельська-Глушець, працював екіпаж патрульних та оформляв адмінматеріали на водіїв-порушників, - йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуці.

До полісменів під’їхав Volkswagen Transporter, водій якого почав заважати роботі правоохоронців, зокрема сказав, що вони залишили автомобіль на перехресті та пред’являв інші звинувачення.

Варто зауважити, що місце для проїзду транспорту було, а маячки службового автомобіля були увімкнені, тобто патрульні були при виконанні службових обов’язків.

Інспектор патрульної поліції вказав водієві та пасажирові, що вони не пристебнуті пасками безпеки та попросив показати посвідчення водія.

Чоловік відреагував агресивно і заявив, що нічого не пред’являтиме.

Після численних прохань і попереджень водія тимчасово затримали. Оскільки чоловік агресивно поводився і проявляв злісну непокору, поліцейським довелось затосувати кайданки.

Варто зауважити, що і водій, і пасажир, який знімав інцидент на відео, виражались нецензурними словами на адресу полісменів.

Врешті, за це вони отримали протоколи за дрібне хуліганство, а водій ще й отримав протокол за злісну непокору та об’єднану постанову.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай дурню волю - заведе в неволю.
Відповісти
Поміняли блін шило на мило!!!
Придурки ця поліція. Щоб дійсно виконувати нормально свої обов'язки то вони фігньой страждають! Краще б самі не напували Правила дорожнього руху.
Перше чим цих людей брати треба повністю їх перевіряти не тільки знаннями але і психічну рівновагу.
Відповісти
Ганьба таким працівникам поліції . У затриманого аж рука посиніла .Ганьба
Відповісти
Копи - молодці!!!!!
Бидло на дорогах вже дістало!!!
Відповісти
і що хоче показати автор? що всі копи козли??? за просто так ніхто нікого не затримує. значить щось є за цим чоловіком. згідно закону, його затримують на 3 години, якщо нічого довести не можуть - його відпускають. та майже всі затримані поліцією люди - святі, нічого поганого не робили. то може давайте так кожного злочинця, порушника, злодія, автоандона, коли їх будуть пакувати, то будемо знімати відео і викладати в інет, щоб показати що всі копи козли???? я особисто нічого не побачив, відео дісно вирвано з контексту.
Відповісти
Потік словесної маячні . Мєнти , поліцаї -тупі ідіоти ю. моральні виродки.
Відповісти
Ганьба перевертням в погонах,нічого не змінилось як їздили без маячків так і їздять ,як ховались по дворах як старе ДАІ так і ховаються ,бензин викатують тільки.ганьба!!!
Відповісти
Працівники поліції однозначно молодці , тут навіть мови нема. От тільки дії їхні не професійні. могли б і спецзасоби застосувати.
Відповісти
Відео вирване контексту ... ?? На двох ,, поліцейських " є на грудні відеорєстратори, прошу надати відео для перевірки їх дій. З відео які зняли очевидці очевидно одне ,2 сусара прикриваючись погонами лупцють громадянина! Завтра поїду із заявою до прокуратури!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні