«А що ви зробили для мене?»: підприємці Старого ринку написали півтисячі листів депутатам

15
1
«А що ви зробили для мене?»: підприємці Старого ринку написали півтисячі листів депутатам
Підприємці луцького Старого ринку написали 600 листів депутатам міської ради, які голосували за перенесення ринку.

Про це стало відомо 27 вересня під час сесії Луцької міської ради.
На сесію прийшли представники підприємців Центрального ринку. Вони принесли з собою 600 листів до депутатів.

Нагадаємо, 30 серпня луцькі депутати розірвали договір оренди землі з обласною спілкою споживчих товариств. Йдеться про ліву частину ринку, що ближче до парку. Підприємці відреагували на таке рішення протестом і перекрили дорогу.

Згодом у мерії створили робочу групу для вирішення подальшої долі ринку. Однак, представник підприємців Ігор Дильов заявив, що підприємцям «промивають мізки».

На чергову сесію міської ради підприємці принесли більше півтисячі листів, написаних власноруч. Їх роздали депутатам, які голосували за розірвання договору оренди з облспоживспілкою.

Базарники зокрема наголошують, що депутати забрали у них робочі місця і єдине джерело доходу.

«А що ви зробили для мене? А нічого. А тепер ще й лишили мене роботи», - йдеться в одному з листів.

ЧИТАТИ ТЕКСТИ ЛИСТІВ ВІД ПІДПРИЄМЦІВ

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було своє "робоче місце" прибирати і доглядати, а не робити з нього гадюшник.
Відповісти
Давай кошти будемо прибирати!податки платимо кому?
Відповісти
Та які ви бл_ть, податки платите??? 700 грн ЄСВ і якихось 100 ЄП. Ви ж ку_ва жоден не подаєте реальних звітів по продажу, лише так, щоб відїб_лись. Це по перше. А по друге, хто той срач там робить??? самі су_а засруть все і давай їм гроші на прибирання... Х_Р вам в сра_у щоб "мудра" голова не хиталассь. Рішення міської ради правильне, виселити нах_р на ГПЗ хат там ср_ть дальше, вони іншого робити не вміють і не хочуть. за стільки років, що там торгували, можна було самим для себе зробити гідні умови праці а в реальності все як було надцять років тому таке й залишилось... Зас_али все навколо, що гидко зайти...
Відповісти
сходи в лікарнню а потім в податкову... хай тобі пояснять...
Відповісти
Там ніколи базару не було. Є місця на Окружній,які ви до речі викупили.Старе місто стогне від бардаку. Будем їздити до Кромберга.Звикнем.0
Відповісти
Створити робочі місця-це важко. Дуже. А от забрати їх-запросто! Влада, хай їх качка копне...
Відповісти
Хочу відповісти "Лучанину" та "Центровому".
Вельмишановні дописувачі.
1. ДЛя того щоб розібратись у ситуація "сміття, прибирання, гадюшника" слід ознайомитись хочаб з умовами договорів суборенди між підприємцями та Облспоживспілкою, Пахолкою і т.п. орендодавцями. Там чітко вказано, що за орендар слідкує за порядком а орендодавець забезпечує чистоту та порядок на всій території. Іншими словами ОРЕНДОДАВЕЦЬ зобовязаний забезечити "урни" для сміття, а у кінці дня все сміття зібрати та вивезти за межі ринку.
2. Сміття на ринку спостерігається лише у кінці робочого дня, коли люди вже пішли і працівники ринку викладають сміття біля своїх контейнерів, щоб прибиральникам було зручно його забрати та вивезти.
3. Ставимо питанння - чому ОРЕНДОДАВЕЦЬ не вивозив сміття, а викидав його за межі (за забор)? Чому ОРЕНДОДАВЕЦЬ не облаштував вбиральні? Чому за увесь час ОРЕНДОДАВЕЦЬ збирав кошти і нічого неробив для облаштування, для наведення порядку? Чому через халатність ОРЕНДОДАВЦІВ має страждати місто та підприємці???
4. Зараз досить часто чути, а давайте все звідси знесемо, перенесемо, і відразу поїдуть туристи у старе місто. Шановні туристи і так їдуть у старе місто, і що вони бачать у першу чергу, - колдойобіни по драгоманова, рухлять старих будинків, які стоять у старому місті, автосерввіс.... перед замком ліворуч (біля Лесиного ясена) стоїть напіврозвалений деревяний будинок, праворуч - стара розвалюха БТІ, яка розвалюється ще 1998 р., і поряд також багато...
Кажуть, "Треба зробити магазинчики з крамом" це ви про вишиванки "Еделвіки" (чиєїсь сусідки), хто ще буде, приїзні з прикарпаття чуркі з овчиною? ковалі? гончарі?
Кажете давайте перенесемо на ГПЗ - а чому тоді не перенесли базарчік біля салюта (ГПЗ) а дали дозвіл збудувати магазинчики біля входу, Чому базарчік на львівській не перенесли на ГПЗ перед зруйнуванням, а погоджуєте будівництво якихось ларочків на львівській???
Більше запитань, а відповідей нема. Оманливе промивання мізків, що все зло це "Центральний ринок" - а давайте підійти з розумом:
- спершу розробити проект реконструкції площі на Глушець (передбачити місця для торгівлі);
- винести на громадське слухання та обговорення;
- заключити договора на пряму з підприємцями (без прокладок), щоб кошти йшли у місто;
- тоді провести поетапну реконструкцію;
- і буде Вам щастя і вівці цілі і вовки ситі. (ну зрозуміло що пахолко та інші співвласники ринку ГПЗ в попандосі)
І на останок - чому інвестори ринку на ГПЗ не проаналізували конюктуру, не врахували транспортне сполучення, наявність інфраструктури, не провели ніяких заходів для залучення клієнтів та підприємців на свій ринок, чому вони пішли шляхом "А давайте поламаєм через коліно"?
Відповісти
Та ви ж курва захищаєте горгутів і ще зараз щось хочете? Визначіться!
Відповісти
Кому ви це пояснюєте?! Такі як той центровий та той лучанин ходять по базару і смітять людям під ноги! А на зауваження у них одна відповідь- це ж БАЗАР!
Відповісти
заі..пали зі своїм базаром.куди не глянь одні базари .
Відповісти
Давно пора навести порядок у цій частині нашого міста. Це історична частина нашого славного Луцька і влада зобов'язана привести цю частину в належний стан, щоб наш Луцьк можна з гордістю показувати гостям міста. Жоден із тих, хто приїздив до мене з робочим візитом чи просто в гості, не були в захваті від того, що робиться під стінами нашого славетного замку. Інакше як бридка клоака на лиці історичної частини Луцька, старий базар не назвеш. Я за те, переконаний, що більшість громадян Луцька мене підтримають, щоб перенести не тільки частину тої клоаки а весь базар і знайти інвестора чи інвесторів, щоб навести лад, щоб можна було і самому прийти і людей привести.
Відповісти
Шановний "Лучанин" у тебе в голові одна клоака. Більше ідей нема? Ніхто не спорить що ринок в такому вигляді існувати неможе. Ринок потребує змін. Потребує зміни підходів.
На рахунок податків - викуси, ЄСВ - 704 грн. ЄП - 640 грн. разом 1344 грн. Помнож на 1500 працюючих. Плюс добав оренда місця. Чисто податками 2 млн грн.
І ЦЕ ПОДАТКИ ЯКІ НАПОВНЮЮТЬ БЮДЖЕТ МІСТА.

ОСЬ ЦЕ ОБГРУНТОВАНА ВІДПОВІДЬ З ЦИФРАМИ, а у тебе "Лучанин" гниль.
Відповісти
Кожен день їзжу на роботу і з роботи мимо Старого ринку. Це просто жах в центрі міста! Клоака! Негайно прибрати! Є базар біля Кромберга. Перебирайтеся туди і буде вам щастя! ТВся територія біля замка закидана сміттям. Стидоба!
Відповісти
Винести цю клоаку (Старий ринок) за межі міста! Це просто жах! Бруд, сміття, алкашня, вонь. І все це біля замка Любарта! Ганьба!


Відповісти
Де баразар би не був - там завжди буде безлад. Яким би красивим і сучасним не намагались зробити його інвестори, то приїдуть бабки з сіл, присунуть якщо не свиню, то курку, стануть де їм зручно і будуть продавати в умовах, які будуть їм зручні. Бо вони не знають, що це таке мати порядок, бути чистим і доглянутим продавцем.
В центрі міста, тим більше у історичній частині, мають бути звичайні кіоски, супермаркети, продуктові магазинчики, а не свалка.
Базару місце на гпз, подалі від центру.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні