На Волині стартував футбольний турнір пам'яті одного з Героїв Небесної Сотні

0
7
На Волині стартував футбольний турнір пам'яті одного з Героїв Небесної Сотні
У суботу, 9 вересня, у селищі Іваничі відбулося урочисте відкриття футбольного турніру пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Байдовського.

Про це у спільноті «Іваничівщина» написала Kateryna Boniuk‎.

Ініціатором започаткування змагань виступив дядько Сергія, радник голови Іваничівської районної ради Онуфрій Остапюк. У своєму виступі він зазначив, що Герой Сергій Байдовський, який загинув на Майдані від кулі ворожого снайпера, завжди захоплювався спортом, а особливо футболом. Тому цей турнір буде виявом доброї пам'яті за загиблим.

Голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь разом із депутатським корпусом підтримали цю ідею. Відтепер турнір проводитиметься щороку, а Кубок команди-переможця буде перехідним.

На урочистій церемонії відкриття вшанували пам'ять Сергія Байдовського хвилиною мовчання і поклали квіти до стели Героїв Небесної Сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні