Могла статись трагедія, - юрист про те, як «Аверс» заліз у СБУ

4
-1
Могла статись трагедія, - юрист про те, як «Аверс» заліз у СБУ
Медіа-юрист Роман Головенко вважає, що дізнатись про те, на яких машинах їздить СБУ можна було і без проникнення на територію об'єкту.

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Нагадаємо, журналістку телеканалу "Аверс" Наталку Поліщук та оператора цього ж каналу "закрили" на території автостояники СБУ, де вони знімали автомобілі.

"Зрозуміло, що існує суспільний інтерес до того, на яких машинах їздять працівники СБУ. Але дізнатися про них можна було б і без проникнення на територію, тим більше охоронювану (наявність огорожі сама собою передбачає, що територія не є загальнодоступною, а в даному випадку, ще й охоронюваною, тобто якби таке проникнення сприйняли як напад на об’єкт, то воно могло мати і трагічні наслідки)", - коментує Роман Головенко.

Юрист зазначає, що в цій справі варто з’ясувати, чи територія СБУ була ідентифікована як закритий об’єкт під воєнізованою охороною.

"А те, що журналістам удалося проникнути на нього через “тимчасово відчинену браму”, свідчить про неналежну організацію роботи охоронців", - резюмує він.

Нагадаємо, СБУ оприлюднила записи телефонних розмов керівника громадського формування «Варта порядку» Олександра Тиводара, в яких він дає вказівки стежити за людьми, а також - купувати спецзасоби.

На одній із плівок зафіксована телефонна розмова Тиводара про передачу знятих відео телеканалу "Аверс", зокрема Наталі Московці.

Дивитись також фото, зроблені "Вартою порядку" під час стеження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чрму не стріляли?
Відповісти
От тобі і СБУ.якщо якась куртизанка безперешкодно забралась
Відповісти
Перестаньте називати Аверс журналістами, це є проплаченні папараці
Відповісти
Сбу навіть з бабою не могло розібратись.Понаплоджували їх а теракти відбуваються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні