--> Через російську армію у Білорусі Україна посилила охорону кордону | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через російську армію у Білорусі Україна посилила охорону кордону

2
3
Через російську армію у Білорусі Україна посилила охорону кордону


Україна посилила контроль на кордоні на час російських навчань "Захід-2017".

Підвищені заходи безпеки триватимуть до завершення навчань у Білорусі Україна посилила контроль на державному кордоні у зв'язку з російсько-білоруськими навчаннями "Захід-2017".

Про це в ефірі "112 Україна" розповів помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"У нас стартували командно-штабні навчання, в рамках яких була посилена охорона кордону на всіх без винятку напрямках, починаючи від зони АТО, північному, західному, південному. Тобто на всіх ділянках ми підсилюємо заходи, принаймні, до закінчення навчань "Захід-2017", - повідомив Слободян.

Раніше повідомлялося, що Україна проведе військові навчання одночасно з російськими "Захід-2017".

"З метою адекватного реагування на зовнішні загрози, в тому числі пов'язані з проведенням навчань "Захід-2017", було уточнено порядок підготовки Збройних сил України у поточному році", - заявив начальник Генерального штабу Віктор Муженко.

Як очікується, навчання пройдуть з 12 по 15 вересня 2017 року.

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко завляв, що навчання «Захід-2017» у Білорусі мають на меті підготовку російських військ до наступальних дій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим посилила? Від Чернігова до Шацька кордон голий!
Відповісти
нове лалалалала... стіна лалала ... кордон посилила лалалала ...А для чого її посилювати? Злодії і пацики з Києва на літаках за 5 хвилин зникнуть а нам що ділити з РФ? Хіба хо херої будуть верещати..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні