«У Старе місто приїжджають максимум три автобуси», - підприємець

5
8
«У Старе місто приїжджають максимум три автобуси», - підприємець
Директор «Ельбе УА» Костянтин Пастухов, підприємство якого облаштовує парковки у місті, наголосив, що до Луцького замку щодня приїздять лише три туристичні автобуси і попросив обґрунтувати необхідність нової парковки.

Про це йшлося 29 серпня під час круглого столу з підприємцями, облспоживспілкою та міськрадою.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді вимагають від облспоживспілки віддати частину землі, яку вона орендувала на Центральному ринку, аби побудувати там парковку для туристичних автобусів.

Під час обговорення питання до секретаря Луцькради Григорія Пустовіта звернувся директор «Ельбе УА» Костянтин Пастухов.

«Я хотів би підтримати ідею парковки, але в мене питання. Я встановив купу обладнання на парковки, але я не можу їх облаштувати, бо нині до кінця не виконана реконструкція вулиць. Мені не надали відповідь на жоден запит. Я вкладав власні кошти, отримав позитивне рішення ще при Шибі, потім негативне, потім виграв судові справи», - зазначив він.

Натомість Григорій Пустовіт попросив прийти з питанням після сесії, аби вирішити проблему.

«Ви взагалі моніторили ситуацію перед тим, як виносити рішення щодо парковки поблизу замку? Скільки там щодня в’їжджає автобусів? У мене стоять там камери і я можу сказати. Максимум – три автобуси», - заявив Костянтин Пастухов.

Натомість депутат Сергій Була сказав, що така ситуація склалась, бо там якраз немає необхідної парковки.

Підприємці з Центрального ринку назвали цю ситуацію окозамилюванням і спробою закрити рот тим, хто справді володіє інформацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я вважаю, щшо парковка там необхідна. Нема туристичних атвобусів? Вкладати гроші в туризм - і приїдуть автобуси) явно парковка краще буде виглядати, аніж та руїна...
Відповісти
Шановний Лучанин, а що біля замку Любарта немає парковки? Щось ви не додивились.
Відповісти
Да, якщо в день по три автобуси заїзджають, то 100 відсотків парковку треба розширювати і душ побудувати, щоб туристи мали де помитись
Відповісти
Бував я і в Празі, і у Відні, і в Будапешті і щось я не бачив там на стоянках душових кабінок. І люди приїжджають на екскурсії в інше місто не для того, щоб сходити в душ
Відповісти
Дивна ситуація складається у депутата, тоді за аналогією і інопланетяни до нас не прилітають бо немає відповідної площадки біля замку. Невже,навіть заради десятка туристичних автобусів, варто лишати роботи більше 500 підприємців та спокою їх родин. Як кажуть у народі - віддай своє дяді, а сам ..."чекай на багатих туристів"..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні