Російські танки - вже в Брестській області

4
-8
Російські танки - вже в Брестській області
Полігон в Брестській області готується до "Захід-2017": російських військових на Берестейчині ще нема, а от танки вже прибули.

174-й Домановський полігон військово-повітряних сил РБ готовий приймати військовослужбовців для участі у навчаннях «Захід-2017», пише «Белорусский партизан».

Полігон розташований у селі Волька Івацевичівського району Брестської області. Він є одним із шести полігонів РБ, на яких відбуватимуться скандальні навчання.



Це єдиний полігон в РБ, де відбуваються тренувальні та навчальні стрільби військ протиповітряної оборони і військових повітряних сил. На цій території розташовані зенітно-ракетний сектор, сектор зенітної артилерії, танкодром та військове стрільбище.

Солдати, які братимуть участь у навчаннях, проживатимуть поруч із полігоном у лісі. Як інформує білоруське видання «Свобода», наразі російських військових на Берестейчині ще нема. На полігоні ведуться підготовчі роботи. Місцеві мешканці повідомляють, що на станцію Верейці під селом Осиповичі Дорогочинського району вже прибув ешелон російських танків. Відомо, що в Білорусь прибули і російські винищувачі.

Нагадаємо: спільні російсько-білоруські навчання "Захід-2017" відбудуться на теренах РБ із 14 до 20 вересня. Нещодавно міністр нацоборони Польщі заявив, що під приводом навчань Росія може лишити в Білорусі частину своїх військ.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останнє фото - зачот))))))
Відповісти
ХОВАЙТЕСЬ!!!
Відповісти
А чим ті навчання скандальні? Дві сусідні країни домовились і проводять і не вперший раз, а що американці до нас приїздять на навчання і військові з інших країн - це не скандальні? :)
Відповісти
масштаби, і проводяться не на кордоні))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні