Росія готує масштабні військові навчання біля Волині

4
1
Росія готує масштабні військові навчання біля Волині
Російські війська прибудуть до Білорусі на спільні навчання.

Планова підготовка до стратегічного навчання збройних сил Республіки Білорусь та Російської Федерації «Захід-2017» виходить на завершальну стадію, - йдеться на сайті Міністерства оборони Республіки Білорусь.

Так, продовження навчань заплановане на період з 21 по 25 серпня цього року.

Для створення реальної обстановки і відпрацювання практичних дій сил і засобів тилового і технічного забезпечення в ході навчання, як військ позначення з 15 серпня прибувають військові частини і підрозділи зі складу російської частини регіонального угруповання військ (сил).

Білоруські та російські військовослужбовці в ході навчання спільно відпрацюють комплекс заходів з тилового і технічного забезпечення.

Практично будуть відпрацьовані питання технічного прикриття об'єктів на доручених ділянках військово-автомобільних доріг, евакуації, ремонту та відновлення несправних зразків техніки і озброєння, розгортання польового магістрального трубопроводу, а також ділянок масової заправки техніки.

Так, свою думку щодо навчань, які пройдуть в Білорусі висловив Міністр оборони України Степан Полторак, - пише "Гордон".

"Майбутні навчання "Запад-2017", які планує провести Російська Федерація, є надзвичайно потужними. Вони можуть бути використані, щоб почати агресію не тільки проти України, а й проти будь-якої країни Європи, яка має спільний кордон із Росією", – заявив Полторак.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг також висловив свою думку щодо таких навчань.

"Ми будемо спостерігати за навчаннями "Запад-2017". Усі країни мають право тренувати свої збройні сили, але для нас важливо, щоб це відбувалося прогнозовано і відповідно до міжнародних зобов'язань, зокрема, до підписаних у Відні документів. Це домовленості, за якими зокрема Росія погодилася на прозоре спостереження за масштабними військовими навчаннями", – сказав Столтенберг 10 липня в інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже починати рити схорона?
Відповісти
Ні коноплі садити
Відповісти
І що? Вже 4 роки та вводять війська, то введуть, а тут вього-навсього -навчання якісь
Відповісти
Це попередження про п*здец. На сході теж починалося усе з так званих навчань.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні