Євро, долари і гривні: що знайшли в головного митника Волині

5
-6
Євро, долари і гривні: що знайшли в головного митника Волині
Уночі 17 серпня на пункті пропуску «Ягодин» ГПУ провела обшуки та затримала головного митника Волині Віктора Кривіцького.

Під час обшуку головного митника області вилучили півтисячі доларів США, стільки ж євро та 8 тисяч гривень, - повідомляє "Перший".

Нагадаємо, про обшуки у пункті пропуску "Ягодин" розповів журналіст 1+1 Євген Плінський.

Зауважимо, це не перший обшук на Волинській митниці. У середині червня цього року працівники поліції та прокуратури уже працювали на цьому пункті пропуску. За результатами обшуку оперативники викрили на митниці корупційні схеми.

Натомість, головний митник Волині Віктор Кривіцький назвав ці обшуки "черговим фарсом прокуратури" та заявив, що гроші конфіскували у фірми, яка не має жодного стосунку до Волинської митниці ДФС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повинно було ще валятись посвідчення варти порядку і фото Тиводара
Відповісти
У шафі знайшли два мішка укропу.
Відповісти
Митникові Кривіцькому треба вірити, бо Генпрокуратура імені пришелепкуватого луценошенка таки гірше виглядає аніж будь-який орган, після судів, певна річ.
Відповісти
Що фарс, то фарс. Хто повірить, що в головного митника було всього 500 баксів і 8 тис. гривень?))
Тут варіанти два: або його взяли, коли йшов на обід і того взяв з собою так, чисто кишенькові гроші, або гпушники тупо розікрали решту при затриманні)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні