Волинянин помер, бо довго не їхала «швидка», - соцмережі

0
0
Волинянин помер, бо довго не їхала «швидка», - соцмережі
На Волині помер чоловік через те, що вчасно не приїхала швидка допомога.

Про це написав Віктор Олексійович Регешук в соціальній мережі "Фейсбук".

Подія трапилась у понеділок, 14-го серпня.

За словами Віктора Регешука, 60-річний чоловік вийшов на подвір'я і там йому раптово стало зле. Через деякий час він помер, бо вчасно не приїхала швидка допомога.

"Швидка з смт Маневичі прибула рівно за одну годину після того, як чоловікові стало зле. Від місця трагедії до "швидкої", що розміщена в Колках напряму один кілометр" - написав чоловік.

"Звертаюсь до керівництва району підняти перед губернатором вкрай важливе питання про чергування двох бригад швидкої допомоги в смт Колки, бо на прохання населення, яке проживає в сільській місцевості, пан Куц О.С. не реагує" - додав він.

Таку ситуацію прокоментував і головний лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

«Виклик надійшов о 18:29, бригада прибула на місце о 19:00. Тривалість поїздки склала 31 хвилину. На виклик відреагувала Колківська бригада, котра везла на госпіталізацію дитину з алергією з попереднього виклику. Медики звільнилися якраз, коли надійшов новий виклик до 60-річного чоловіка.

Коли медпрацівники прибули на місце, чоловік мав ознаки біологічної смерті, тож вже не могли йому допомогти. Стверджувати, що чоловік помер з вини лікарів, які довго їхали на місце – не можна», - сказав Олег Куц.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що на Волині під час святкування дня села померла матір двох дітей. Тоді очевидиця трагедії розповіла, що швидка допомога їхала на виклик годину і 20 хвилин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні