На Волині під час святкування дня села померла матір двох дітей

3
0
На Волині під час святкування дня села померла матір двох дітей
У Колках під час святкування дня села померла жінка.

Трагедія трапилася у неділю, 16 липня. Під час святкування Дня селища померла 42-річна жінка Світлана Б, - пишуть Волинські новини.

"Під час масового гуляння померла жінка, якій потрібно було надати медичну допомогу. Швидкої допомоги не було на місці. Медики в той час, коли трапилася біда, була на виклику. Адже пепер на 28 тисяч населення, того, що обслуговує місцева лікарня, залишили аж півтори швидкої допомоги", - коментує Людмила Матушевська.

Тамара Васага, яка теж була присутня під час святкування і була свідком трагедії, каже, що швидка допомога їхала годину і 20 хвилин.

"Померла жінка. Швидкої допомоги, яка мала б чергувати всю ніч під час дискотеки, не було. Першу медичну допомогу померлій надавала дівчина, яка минулого року закінчила Колківську школу. Вона не має відповідної спеціальності, надавала допомогу так, як її вчили в школі. Медиків викликали (з Маневич, - ред.), вони приїхали через 1 годину і 20 хвилин. Поліція приїхала і сказала, що це, мовляв, хибний виклик. Сказали, що ті, хто викликали поліцію, будуть платити штраф", - коментує дівчина.

З її слів, очевидці розповідали, що жінка встала зі стільця і їй стало зле, вона впала.

Місце розповідають, що жінку забрала швидка, а через годину їм зателефонували і повідомили - дискотека припиняється, жінка, на жаль, померла.

У Світлани залишилося двоє дітей.

Причина смерті не встановлена.

Серед попередніх імовірних причин трагедії - обірвався тромб або попирхнулася.

Наразі триває судмедекспертиза.
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згідно даних gps-моніторингу бригада ЕМД з Маневич прибула на місце виклику за 17 хвилин.
Відповісти
Ми стояли викликали швидку допомогу. Коли дівчина надавала першу допомогу.Швидка приїхала через годину і 20хв. Хай сім'я прийме наші співчуття)
Відповісти
Яка вже різниця коли ЕШМД приїхала,факт залишається фактом...людину не врятувало через провину не фельдшерів чи шофера,а влади яка керує їхніми діями!Діти залишилися без матері,дякуючи тим хто робить "все для народу"!А ми ще більш безглудіші сперечаючись за ті хвилини коли приїхала допомога,ви
про інше задумайтесь!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні