У нас є приватна армія, яку фінансує Ігор Палиця, - нардеп Лапін

10
-6
У нас є приватна армія, яку фінансує Ігор Палиця, - нардеп Лапін
Нардеп Ігор Лапін під час акції АТОвців щодо ситуації у Луцьку заявив, що «Варті порядку» не мають зійти з рук стеження за людьми та інші незаконні дії.

«Ми зібралися під стінами ОДА, бо маємо ситуацію на території Волинської області, на території Рівненщини, коли приватні армії олігархів починають контролювати владу», - зазначив Ігор Лапін.

За його словами, невтішна ситуація склалась і у Луцьку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Владо, наведи порядок у місті!»: повний текст звернення АТОвців з приводу ситуації у Луцьку

«У нас є приватна армія, яку спонсорує через фонд «Новий Луцьк» і з власної кишені пан Палиця. Ця армія займається стеженням за людьми, публікацією персональних даних, нищиться майно», - заявив нардеп.

Ігор Лапін нагадав, що представники «Варти порядку» і переодягнені спортсмени захоплювали ОДА.

«Більше такого ми не допустимо. «Варту порядку» підозрюють у серйозних злочинах, тому ми вирішили зібратися і нагадати владі про її функції, про роботу силовиків. Треба допомога? Ми допоможемо», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Варти порядку» - це хлопці які пройшли Іловайський котел. Ніхто їх не хотів брати на роботу. Як жити було далі? Вони просто хотіли захистити місто від таких рейдерів, як ви.
Відповісти
Про який Ілловайський котел ви пишите?"Бички" з варти,які отримують від 8000 до 12000 грн,навіть у армії не служили,бо вони "хворі".Треба занести петицію військовому комісару,хай їх викликають на медкомісію,та призивають.тим більш,що розпочато призив.Але медкомісія повинна бути з військових лікарів,а не підлеглих духневич,яка на підсосі у палиці.
Відповісти
Багато у Варті хлопців які пройшли і Іловайськ, Дебальцево та багато інших локацій. Бички теж є(куди ж без них))). А ти замість того щоб когось відправляти до військомату сходи сам.
Відповісти
Там різні люди.Не гребіть усіх вартовців під одну косу.
Відповісти
Ага, особливо котел пройшли Гена Спіцин і інші спортсмени-тітушки. Такі як він тільки нападати на цивільних можуть, а не воювати.
Відповісти
Судячи з усього, варто пукнути, як ця приватна армія розбіжиться, як щурі з тонучого корабля.
Відповісти
А ти взьми і пукни. Побачиш хто побіжить)))
Відповісти
Як по дибільному усе це виглядає з замашками бандюганів 90-х років
Укропи лишіть нашу землю в спокої
Відповісти
Ми цю гоп-компанію довго збирали і прикормлювали, а ви хочете зараз розпустити? Ви що? Майте совість. Перестанемо вам гречку і по 200 грн до виборів давати, якщо не хочете щоб ми мали свою волинську армію. отоді виживіть без нашого благонадійного фонду.
Відповісти
Ату його шакали!!! Сказав шеф не встаючи з лежака на Канарах. Приїду восени розберуся
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні