АТОшний «рейд» у Луцьку: силовикам передали звернення і попередили

1
9
АТОшний «рейд» у Луцьку: силовикам передали звернення і попередили
Волинські воїни АТО передали звернення, у якому просять зупинити свавілля у Луцьку, у СБУ, Нацполіцію та прокуратуру.

Після мирної акції під стінами Волинської облради її учасники вирушили до силових відомств, аби передати текст звернення. Під ним підписалось 110 воїнів, членів патріотичних організацій та їх побратимів.

«Якщо на Волині є силовики, то, будь ласка, виконуйте свою роботу. Якщо ви не будете її робити, то ми можемо допомогти вам у цьому. Ми хочемо, щоб на Волині був порядок», – наголосив керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д’яченко.

Текст звернення передали черговим у СБУ та Нацполіції, які, своєю чергою, пообіцяли передати його керівництву.

У прокуратурі Волині охоронець відмовився прийняти документ, адже, як він пояснив, не мав на це повноважень. Відтак, нардеп Ігор Лапін, котрий був присутній на акції, вкинув документ у скриньку для звернень громадян.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці хочуть бути корисними і в мирному житті. Вітаю таку ініціативу, бо самозаспокоєння влади, ніби ні війни немає, ні злочинності, до добра не доведе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні