У конкурсі на посаду директора ЛПЕ ніхто не захотів взяти участь

3
4
У конкурсі на посаду директора ЛПЕ ніхто не захотів взяти участь
Документи на конкурс на посаду директора Луцького підприємства електротранспорту не подав жоден кандидат.

Про це повідомив представник конкурсної комісії Андрій Білан.

Після звільнення екс-директора підприємства Ігоря Грицюка, оголосили конкурс на заміщення вакантної посади очільника Луцького підприємства електротранспорту.

«Жодна особа не відгукнулась і не висловила бажання подати документи на конкурс та зайняти посаду директора комунального підприємства», - розповів Андрій Білан.

За його словами, те, що влада сама призначила виконувачем обо’язків керівника ЛПЕ Володимира Пуца свідчить про незацікавленість у ефективному господареві на цьому підприємстві.

«Якщо так і далі піде, то може бути, що восени чи взимку тролейбуси не будуть виїжджати на маршрути через борги», - додав Андрій Білан.

Нагадаємо, секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук підписав розпорядження про звільнення з посади директора ЛПЕ Ігоря Грицюка. Пізніше це крісло зайняв Володимир Пуц.

За словами Ігоря Грицюка, представники «УКРОПу» ввели у штат підприємства посаду виконавчого директора та призначили туди Володимира Пуца.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пуц це ліквідатор лпе. Знаю особисто. Приходилось працювати разом в лпе.
Відповісти
Пустовіт нездара
Відповісти
А що Пуцу тільки давай бути директором, він і Агропромі теж сунувся на посаду, але люди гарно його усували. Це людина, яка хоче влади, грошей, коханку. Гнати його треба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні