Кращого піару для мене й не придумаєш, - Грицюк про нового директора

1
0
Кращого піару для мене й не придумаєш, - Грицюк про нового директора
Екс-директор КП "Луцьке підприємство електротранспорту" прокоментував призначення Володимира Пуца новим очільником.

"Знайомтесь. Мій піар-менеджер Володимир Пуц", - пише Ігор Грицюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами екс-посадовця, після його усунення із посади керівника КП "Луцьке підприємство електротранспорту" представники УКРОПу ввели у штаті підприємства посаду виконавчого директора та призначили туди пана Володимира і від учора - вже Володимир Пуц виконуючий обовязки директора ЛПЕ.

"Але фішка не в цьому. Фішка в тому, що для Ігоря Грицюка придумати кращого менеджера із піару ніж Пуц не можна. Якщо до цього представники мерії просто систематично нагадували про мене лучанам і люди знали, як зовуть директора ЛПЕ, то Володимир Пуц допоможе мені закріпити авторитет серед працівників ЛПЕ, особливо серед тих, які піддавались на провокації та підбурення з боку розробників сценарію висловлення гніву проти директора, "при якому на ЛПЕ стало гірше", - пише Грицюк.

Ігор Грицюк зауважує, що на ЛПЕ призначили виконуючим обовязки людину, яка була автором мільйонних боргів перед бюджетом.

"Навіть якщо Володимира Пуца прислали на ЛПЕ "відпрацьовувати " нароблені ним же борги, він усе одно, працюватиме на мій імідж. Пройшов день. Праціаники ЛПЕ почали не тільки мені телефонувати, а ще ФБ у лічку писати. Люди розуміють, що робиться щось не те", - підсумовує екс-очільник підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дєржи, дєржи вора , поймать его пора .....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні