Пожежу в луцькому «Patio di Fiori» гасило сім спецмашин рятувальників

0
2
Пожежу в луцькому «Patio di Fiori» гасило сім спецмашин рятувальників
У Луцьку пожежу в готельно-реторанному комплексі "Patio di Fiori", що на вулиці Кравчука гасили 25 рятувальників.

Повідомлення надійшло до служби "101" у понеділок, 24-го липня, о 02:18, - інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Для ліквідації пожежі було направлено рятувальників найближче розташованого підрозділу – Частини спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю з’ясувалося, що у ресторані пожежа охопила приміщення першого поверху на площі близько 25 м кв., а в поруч розташованому готельному комплексі у декількох осередках горить покрівля.

Практично одразу було оголошено другий номер виклику, до місця події прибули рятувальники 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятуваальних частин.

Загалом гасити пожежу прибуло сім одиниць пожежно-рятувальної техніки, у тому числі пожежна автодрабина та автомобіль газодимозахисної служби, працювали 25 рятувальників.

Пожежу локалізовано о 02:50, а остаточно ліквідовано о 03:30. Під час гасіння в готельно-ресторанному комплексі евакуйовані 10 людей із номерів, розташованих на другому поверсі.

Причина пожежі встановлюється. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні