Будинок-пам'ятку в центрі міста перетворюють у наркопритон, - лучани

0
-18
Будинок-пам'ятку в центрі міста перетворюють у наркопритон, - лучани
Лучани скаржаться на закинуту будівлю в центрі міста, яку підлітки поволі перетворюють у місце "треш-тусовок".

Йдеться про будівлю на вулиці Ярощука, в якій у 60-х роках мешкали секретарі Волинського обкому КПУ, зокрема й перший секретар обкому Федір Калита.

Під час ефіру на Волинському телебаченні 19 липня люди нарікали на притон першому заступнику мера міста Григорію Недопаду.

"У нас є нічийний будинок. Там підлітки постійно збираються, перетворили на притон. Не раз туди викликали поліцію", - кажуть лучани.

У відповідь Григорій Недопад зазначив, що навряд чи будинок в центрі міста "нічийний" і пообіцяв з'ясувати, хто власник та провести з ним роботу, щоб до приміщення обмежили доступ.

Нагадаємо, як свого часу повідомляло видання "Волинь24", нежитлове приміщення загальною площею 374,5 кв м, що знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Ярощука, 12, було відчужене Луцькою міською радою ТзОВ “Каскад-Продакшин” відповідно до договору купівлі-продажу від 24.01.2001 року №26 п/в.

Станом на 2016 рік право власності на земельну ділянку на вулиці Ярощука, 12 набуло товариство з обмеженою відповідальністю “Фреш-трейд”, засновником якого є мешканець селища Торчин Луцького району Олександр Казмірчук, директором - Володимир Конашевський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні