«Ангелом тобі бути»: зворушливі спогади про волинського атовця, який помер від раку

0
4
 «Ангелом тобі бути»: зворушливі спогади про волинського атовця, який помер від раку
Боєць АТО Володимир Бабій, який помер від раку, до останнього допомагав ближнім.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала волонтерка Наталія Попова.

«Володя вже на небі...Не вірю, що його більше немає... на тому тижні говорили з ним, питав чим допомогти іншій людині.. НЕ ВІРЮ((...Його не здолала війна... Переміг підступний рак((. Молоденького, доброго, привітного.. готового мчали на допомогу», - зазначила жінка.

Волонтерка пригадала, як Володимир Бабій задля порятунку хворої дівчинки Насті Абрамчук без роздумів продав «свій найдорожчий скарб» – прапор, підписаний Святославом Вакарчуком.

«Він привозив дитині іграшки в лікарню, дарував свої картини.. Радів, коли в Настусі та Світлани Абрамчук з'явився шанс на життя за кордоном. А сам пішов!!! Не вірю. Немає слів.. душать сльози..АНГЕЛОМ ТОБІ БУТИ…», - додала Наталія Попова.

Зауважимо, Володимир Бабій попри власну тяжку хворобу, намагався допомогли й дітям, які страждають від раку. Для цього він продавав власноруч написані ікони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні