У Луцьку збирають гроші, щоб врятувати життя маленької дівчинки

0
-4
У Луцьку збирають гроші, щоб врятувати життя маленької дівчинки
Лучани просять допомогти врятувати маленьку Настю Абрамчук, у якої пухлина головного мозку.

Дівчинка перебуває зараз на лікуванні в турецькій клініці Liv Hospital, - пише на сторінці в "Фейсбуці" волонтер Руслан Теліпський.

Після 5 тижнів важкої стабілізації здоров'я провідні лікарі нарешті починають радіотерапію (20 курсів опромінювань. Кошти, що були раніше зібрані невдовзі закінчаться.

Шанси на одужання є, однак потрібно терміново зібрати кошти.

До допомоги також долучився й ТРК "ПортCity Lutsk". Він став одним із перших закладів Луцька, який розмістив плакати з проханнями про допомогу в своїх локаціях.

Для того, щоб перерахувати кошти достатньо скористатись додатком на смартфоні від "Приватбанку", відсканувавши QR код, який розміщений на плакаті.

"Звертаємось до своїх друзів, партнерів і знайомих: кожен з вас може долучитись до доброї справи – поширте у себе на сторінці цей пост, а також роздрукуйте будь ласка дану афішу, щоби якомога більше людей розмістили на афіші заклик до порятунку у своїх чи сусідніх закладах! Чим більше плакатів ви розповсюдите, тим більша кількість людей це побачить і захоче допомогти", - пише Руслан Теліпський.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні