Бо треба багато грошей: у луцькій мерії пояснили, чого не доробляють фонтан у центрі

3
-1
Бо треба багато грошей: у луцькій мерії пояснили, чого не доробляють фонтан у центрі
Основна причина, чому не добудовують світло-музичний фонтан у центрі Луцька - велика вартість проекту, вважає виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.

"Основна причина, чому цей фонтан не будується – дорога вартість. Потрібно розуміти, що сучасний фонтан з електропідсвітленням, звуковим супроводом, на якому показують за допомогою лазерних пристроїв різні зображення, коштує 2 мільйони доларів", - повідомив Пустовіт.

"Такі кошти – велика сума для Луцька і будувати його за бюджетні кошти поки немає змоги», - додав. в.о. мера.

Він зазначив, що наразі в Луцьку є важливіші питання за вирішення долі недобудованого фонтану у центрі міста.

"Ми розуміємо, що проблема фонтану, яка відкладається з року в рік, має бути вирішена. Можливість започаткування роботи фонтану розглядалася, команда Поліщука працювала зі спонсорами і знайшлися ті люди, які готові долучитися до будівництва. У разі вдалого завершення виборчої кампанії Ігоря Поліщука такий фонтан буде збудований", - заявив Григорій Пустовіт.

Цікаво, що добудова фонтану була однією з передвиборчих обіцянок Ігоря Палиці на виборах до Верховної Ради ще у 2012 році.

"На Театральному майдані йдеться тільки про фонтан, хоча розглядалися інші варіанти. Лучани чекають на фонтан і ми це розуміємо. Давати обіцянки, що це буде зроблено завтра-післязавтра ми не будемо. Як тільки заспокоїться ситуація в Луцьку, пройдуть вибори, то ми займемося питанням фонтану", - підсумував в.о. мера.

Нагадаємо, колишній віце-мер Луцька Тарас Яковлев заявляв, що Луцька мерія свого часу уже знайшла інвестора для добудови фонтану, утім на реалізацію планів не вистачило часу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зато на сміттеві баки за майже 70000 грн. гроші знайшли. І цет за 22 мусорки
Відповісти
...Це бидло вже незнає що казати. (У разі вдалого завершення виборчої кампанії Ігоря Поліщука такий фонтан буде збудований"). Ця погань ніяк не хоче розлучитися з владою! Тому ці прихвостні жида палиці(плішуки, пустовіти, товстенюки) рвуться до влади, щоб відмити бабло. ...Люди не дурні і розуміють і про фонд палиці і про інше.(дати на "благодійність" копійку, а мільйон з бюджету покласти у свою кишеню.. А фонтан ніякі полішуки не зроблять. Це обіцянки-цяцянки...
Відповісти
А ти не "воруй". Не дерибаньте гроші, і буде вам щастя. Упирі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні