Ми розробляли проект фонтану на Театральному майдані, але не вистачило часу, - Яковлев

1
6
Ми розробляли проект фонтану на Театральному майдані, але не вистачило часу, - Яковлев
Екс-заступник Луцького міського голови та чинний радник очільника ОДА Тарас Яковлев поділився ідеями щодо того, яким хотіли зробити фонтан за каденції Миколи Романюка.

«Я вважаю, що цей фонтан потрібно доробити до кінця і запустити його. У нас були такі наміри з Миколою Ярославовичем. Він мав розмову з багатьма підприємцями, директорами заводів і вони зголосилися на те, щоби в цьому посприяти і допомогти фінансово. Ми не хотіли використовувати бюджетні кошти, бо ситуація в місті не дозволяла, треба були гроші на інші першочергові потреби», - розповів Тарас Яковлев.

Він повідомив, що першим підприємцем, який прийшов до Миколи Романюка, був директор «Теріхем-Луцьк» Рудольф Крайняк.

«Він взяв на себе ініціативу розробити проект фонтану з підсвіткою, звуковим супроводом, але банально не вистачило часу. Це варто було б закінчити», - поділився Яковлев.

Також екс-віце-мер вважає, що чинна влада могла б добудувати фонтан на Театральному майдані.

«Було б непогано, якби вони добудували цей фонтан. Навіщо чекати виборів міського голови, якщо є інвестори? Якщо є такий намір зробити це для громади, то бажано було б це робити», - додав він.

Нагадаємо, лучани хочуть добудувати фонтан на Театральному майдані або ж повернути скульптуру з дельфінами, яка прикрашала фонтан у 80-ті. Інші – бачать там роледром, зону для відпочинку, засіяну травою.

Цікаво, що добудова фонтану була однією з передвиборчих обіцянок Ігоря Палиці на виборах до Верховної Ради ще у 2012 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це просто жесть. людина, яка на повному серйозі думає, шо може позмагатися за крісло мера, ліпить такі відмази рівня дитячого садка. навіть в луцьку в пристойних компаніях за таке женуть в три шиї. мда, це будуть не вибори, а найбільше шапіто за всі роки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні