Волянюк заперечує причетність до хостелу в центрі Луцька

0
-1
Волянюк заперечує причетність до хостелу в центрі Луцька
Олександр Волянюк спростував інформацію про свою причетність до хостелу "Друзі", що знаходиться у стінах комунального підприємства.

"Жодного відношення до хостелу "Друзі" я не маю. Коли його засновували, то я брав участь у створенні іміджу. Я допомагав власнику", - розповів голова Громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк у коментарі для "Волинь24".

Нагадаємо, майнова комісія вирішила виділити 200 тисяч гривень з обласної казни на ремонт приміщення "Волинського екскурсійно-методичного центру" на вулиці Лесі Українки в Луцьку.

На верхньому поверсі приміщення розташований хостел «Друзі», з яким пов’язують Олександра Волянюка, голову Громадської ради при голові Волинської облдержадміністрації, прес-секретаря громадського формування «Варта порядку».

"Я вже більше як півроку взагалі не знаю, кому він належить і що там робиться, навіть туди не заходив. Я допомагав власнику та розробляв брендбук", - каже Волянюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні