--> На ремонт хостелу Волянюка хочуть 200 тисяч з обласного бюджету | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На ремонт хостелу Волянюка хочуть 200 тисяч з обласного бюджету

4
1
На ремонт хостелу Волянюка хочуть 200 тисяч з обласного бюджету
Майнова комісія вирішила виділити 200 тисяч гривень з обласної казни на ремонт приміщення на вулиці Леся Українки в Луцьку.

Про це стало відомо під час засідання майнової комісії Волинської обласної ради 4-го липня.

«Комісія підтримала клопотання директора КП «Волинський обласний екскурсійно - методичний центр» Юрія Лобача про виділення 200 тис. грн з обласного бюджету на ремонт приміщення. Йдеться про будівлю в Луцьку за адресою вул. Лесі Українки, 9. Зі слів пана Лобача наразі є потреба в заміні дахового покриття, ремонті фасаду будівлі, оновленні системи організованого відведення атмосферних опадів», - повідомила прес-служба обласної ради.

На верхньому поверсі приміщення на Лесі Українки, 9 розташований хостел «Друзі», з яким пов’язують Олександра Волянюка, голову Громадської ради при голові Волинської облдержадміністрації, прес-секретаря громадського формування «Варта порядку».

У приміщенні «Волинського екскурсійно-методичного центру», яким керує Юрій Лобач, розташована і редакції обласного видання «Волинська газета».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а чим той будинок особливий що на нього виділяють кошти з міськоіі казни.?При тому що інші будинки ремонтують мешканці своіім коштом,ще й платять в ЖЕК який нічог не робить
Відповісти
так не з міської, а з обласної казни!!! Це пам'ятка культури, що вони так хімічать?! Добре влаштувались і ще регіонал Лобач там фігурує!!!
Відповісти
А що це за "хостел" Волянюка "Друзі"? Вперше чую. Для розпиття спиртного? На що ще здатний волянюк?
Відповісти
бухать він здатний і бухим кататись,а потім за бабло відмазувать свою жопу від покарання
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні