--> «Це рейдерський захват», - луцьке підприємство про закиди щодо медичних «відкатів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це рейдерський захват», - луцьке підприємство про закиди щодо медичних «відкатів»

12
0
«Це рейдерський захват», - луцьке підприємство про закиди щодо медичних «відкатів»
Підприємство "Гемо Луцьк" прокоментувало закиди щодо "відкатів" у обласній дитячій лікарні.

Інформація з'явилася на офіційній сторінці "ГЕМО Медика ЛУЦЬК" у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку затримали підприємця, який давав «відкати» лікарям.

"В даний момент керівник Волинськоі обласноі дитячоі лікарні Сергій Ляшенко та начмед цього об'єднання Гагаловська Людмила намагаються здійснити рейдерський захват кабінету КТ "ГЕМО Луцьк", що знаходиться в приміщенні обласноі дитячоі лікарні та очернити репутацію організаціі "ГЕМО медика Луцьк". Інформація далі буде надходити по мірі розгортання подій", - йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розумні люди говорили, що з приходом укропу до влади, в місті почнуться рейдерські захоплення та віджими
Відповісти
Керівник Волинськоі обласноі дитячоі лікарні Сергій Ляшенко та начмед цього об'єднання Гагаловська Людмила хочуть завести у лікарню свою лабораторію під франшизою Сінево.
Відповісти
якщо думаєте що це перша їхня оборудка - помиляєтесь ))) вже не перший десяток років мутять ))
Відповісти
Цей головний лікар молодець. Він турбується про здоров'я людей. А з від катами лікарям це правда
Відповісти
У украинцев два пути, либо ждать пока олигархи уничтожат Украину , или украинцам уничтожить олигархов и эту продажную власть....... Сколько сука можно пиздеть и пиздить..?
Відповісти
Гемо Луцьк працює за відкатною системою. Вони купляють лікарів, і ті направляють на шкідливі обстеження не зважаючи ні на що
Відповісти
Чому в дитячій лікарні затверджений прейскурант благодійної допомоги,а голова наглядової ради це одобрює,пан Зінчук. І поставили два термінали один збирає гроші для Ляшенка,а другий для Зінчука.Гагаловській скоро поставлять третій,ще не придумали назви,поки гроші носять в кабінет.Ваші оправдання смішні!!!Чи знають керівники обласної ради,кого поставили керувати? Злодії!!!!
Відповісти
Скажіть люди добрі, а що та с..ка, Гагаловська безсмертна? З Ляшенком все понятно, безталанне ч..мо,з купленою посадою, відбиває гроші, куди та уродка моральна лізе? Ну нагребла, ну Петька нормально взяв, подінься, не муляй очі, тебе ж всі знають, страшно і бридко дивитись
Відповісти
Лучанин і пане Антон!До чього тут ваші коментарі про начмеда і прейскурант?Нагадаю..тут обговорюють тему,який Ляшенко молодець що зловив "хабарників-відкатників"за руку!!!А вам всерівно,аби когось г***м полити!
Відповісти
Добре, згідний , а чого ж не ловив коли сам брав і зробив кілька тисячну нестачу? А за ту,су...ку Галовську , краще не пишіть ! Ця стая називається, вовки в овечій шкірі.
Відповісти
Антон,можливо ви і праві...але якщо подумати,ви б простили кілька тисячну нестачу???думаю що ні,і я б не простила...то можливо це просто наклеп на Ляшенка?
Відповісти
Вчора ввечері я написала коментар з приводу цієї статті. А сьогодні зранку її вже видалили. Що правда очі коле? Я не думала, що ваше видання таке не чесне. Ще раз закликаю батьків обстежувати своїх діток безкоштовно в онкодиспансері. А всіх лікарів, які не подумавши направляли хворих діток на платне обстеження подумати і зглянутися на тих батьків, які приїжджають за останні копійки лікувати хворих дітей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні