--> У Луцьку затримали підприємця, який давав «відкати» лікарям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку затримали підприємця, який давав «відкати» лікарям

7
3
У Луцьку затримали підприємця, який давав «відкати» лікарям
В приміщенні Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання затримали представника приватної фірми, який давав "відкати" лікарям за те, що вони направляли дітей на обстеження саме до цієї фірми.

Йдеться про підприємство "Гемо Луцьк".

Камери відеоспостереження зафіксували жінку, яка зайшла в їдальню травматологічного відділення з конвертами в руках.

Керівництво лікарні запевняє, що в конвертах були "відкати" медикам.

Головний лікар Сергій Ляшенко розповідає, що ця приватна фірма працює в приміщенні лікарні вже кілька років.

Її представники нібито пропонували гроші за направлення до них Ляшенкові особисто ще два роки тому, коли він не був очільником лікарні.

Депутат облради від УКРОПу Олександр Зінчук, який приїхав на місце події, також запевняє, що фірма "Гемо Луцьк" отримала приміщення в обласній дитячій лікарні незаконно. Мовляв, його в міжсесійний період своїм розпорядженням віддав підприємцям колишній голова облради Валентин Вітер.

Також депутат наголошує, що минулого року облрада виділила 600 тисяч гривень, аби пацієнти лікарні змогли проходити томогорафію безкоштовно в онкодиспансері.

Таким чином обранець громади наполягає на тому, що підприємці з "Гемо Луцьк" вирішили привабити пацєнтів нечесним шляхом. Мовляв, платили лікарям, аби ті направляли пацієнтів саме до приватного підприємства.

Наразі і депутат, і керівник лікарні запевняють, що зроблять все, щоб виставити "Гемо Луцьк" з приміщення лікарні.

Зокрема, Зінчук підніме це питання на засіданні медичної комісії Волиньради.

Цікаво, що лікарям, які начебто брали "відкати", загрожують лише бесіди з головним лікарем і "моральна відповідальність".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лікар має право надавати консультації та направляти куди захоче. Тут нема ніякого криміналу. Хіба притягнути лікарів за неплатіж податків.
Відповісти
У відкатах, звичайно, нічого хорошого, але те що є томографія в приміщенні лікарні великий плюс і ургентних хворих обслуговують позачергово, що дає змогу вчасно поставити діагноз і прийняти міри, а не кататися по усьому місту і втрачати дорогоцінних час. Не будь її там моя історія могла закінчитися плачевно.
Відповісти
камери вони понаставляли. а дітям на обід макарони на воді, бо немає грошей...
Відповісти
і що доброго вони зробили' закрити легко а що на томісь
Відповісти
Який на біса онкодиспансер,коли важких дітей треба подивитись негайно,а не трясти через ціле місто туди і назад.!!Лікарі дитячоі лікарні колись були змушені направляти в інші установи,коли в Гемомедіка працював Ляшенко-бізнесмен ,не пофесіонал.Прийшли хороші спеціалісти, хворі приїжджають з різних установ,а все хороше треба обгадити,коли самі придумати не можуть!Коли ви будете думати про дітей,а не про свої кишені?
Відповісти
Це таку технологію бруду придумали Зінчук,Ляшенко,гагаловська,бо інакше працювати не вміють,розуму не хватає,ставлять камери спостереження,коли немає грошей на їжу ліки,бензин.Доведіть,що Роман Каліщук бреше!Гнати вас треба в шию і всіх трьох,чим швидше,тим краще!!!
Відповісти
Доведіть що камери і свідкі брешуть!!!А вам як лікарю порада:не підтримуйте корупцію,ато не тих трьох,а вас в шию гнати треба,і чим швидше тим краще!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні