Скільки зароблятиме у луцькій мерії Григорій Пустовіт

6
-8
Скільки зароблятиме у луцькій мерії Григорій Пустовіт
Окрім зарплати, заступник міського голови Григорій Пустовіт отримуватиме низку надбавок і премій.

Про це стало відомо 31 травня під час сесії Луцької міської ради.

Депутати встановили розмір зарплати заступника міського голови Григорія Пустовіта.

Він отримуватиме щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно-правових актів та проведення експертизи проектів таких актів (70% від посадового окладу), а також надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавку за вислугу років.

Також Григорій Пустовіт отримуватиме матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати. Виплачуватимуть йому й премії.

Зауважимо, оклад Григорія Пустовіта – 3569 гривень, надбавка за ранг – 120 гривень, надбавка за вислугу років – 1475 гривень, надбавка за виконання особливо важливої роботи – 3615 гривень.

Разом з премією 230% після сплати податків Григорій Пустовіт на руки отримуватиме 23 323 гривні, з премією 240% - 24 030 гривень, з премією 250% 24 737 гривень.

Читайте також, скільки заробляють в.о. мера та інші заступники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На якійще роботі, крім державної - виплачують премії 250% ?
Відповісти
За що цьому старому афеписту така зарплата.Розкуркулити щоб внукі були винні
Відповісти
Це наш.Він вміє робити гроші.
Відповісти
пустовіту повезло. не треба думати про заробітки у Польщі. він може читати лекції про те як можна заробляти великі гроші і нічого не робити при цьому. пустовіт - це симптоми української влади. таких пустовітів - легіони. вони керують Україною. це їхня епоха. тепер у Пустовіта забезпечене майбутнє. а його дочка зможе зробити якісний ремонт у 3 кімнатній квартирі, придбаній за 1 млн 275 тисяч гривень минулого року. щаслива родина.
Відповісти
Аж дуже високий фахівець, чорт забери, і що ж він такого цінного робить для міста, хіба намагається пресувати педагогів - але ж він такий далекий від освіти, хіба що добре вивчив теорію флюгера - куди вітер віє...
Відповісти
Фу, яке бридке створіння
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні