--> Які зарплати отримуватимуть Ігор Поліщук та заступники луцького мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які зарплати отримуватимуть Ігор Поліщук та заступники луцького мера

5
-7
Які зарплати отримуватимуть Ігор Поліщук та заступники луцького мера
Депутати встановили розмір зарплат в.о. міського голови Ігоря Поліщука та трьох заступників міського голови.

Про це стало відомо 26 квітня під час сесії Луцької міської ради.

Депутати прийняли рішення «Про умови оплати праці секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови», згідно з яким максимальний розмір зарплати Ігоря Поліщука – 21 890 гривень.

Також він зможе отримати матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Окрім цього, обранці громади ухвалили рішення «Про умови оплати праці заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради». Йдеться про Григорія Недопада, Костянтина Петрочука та Олександра Рачкова.

Заступникам встановили щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно-правових актів та проведення експертизи проектів таких актів у розмірі 70 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Також вони отримуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Відповідно максимальна зарплата Григорія Недопада з врахуванням усіх премій і надбавок – 23 210 гривень, Костянтина Петрочука – 21 810, Олександра Рачкова – 24 079 гривень.

Зауважимо, Григорій Пустовіт досі офіційно не призначений заступником міського голови.

Перш ніж врешті проголосувати за ці проекти рішень, депутати декілька разів не підтримували їх і оголошували перерви в сесійному засіданні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УПалиці в фонді, Поліщук весь час на мінімалці сидів.
Відповісти
Ну це офіційно, а конверт гарно шелестів
Відповісти
Щоб усі секретарі так заробляли!!
Відповісти
За яки х.й такі зарплати?
Відповісти
Ну не фіга собі.Геть отетеріли
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні