--> Пустовіта досі не призначили замом луцького мера, бо він керує підприємством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пустовіта досі не призначили замом луцького мера, бо він керує підприємством

6
-8
Пустовіта досі не призначили замом луцького мера, бо він керує підприємством
Трьох заступників луцького мера уже офіційно призначили на їхні посади розпорядженням в.о. міського голови, однак серед призначених немає Григорія Пустовіта.

З'ясувалося, що розпорядження про його призначення на посаду заступника мiського голови не було видане, оскiльки сам Пустовіт не подав відповідну заяву, - пише "Конкурент".

"Справа в тому, що на даний момент я ще не закрив одне підприємство. Фактично, ще день-два, і ми його закриваємо. У свій час було відкрите підприємство, і десь сьогодні мають відбутися збори: мені мають передати протокол цих зборів. Там буде новий директор... І хоча я працював там на безоплатній основі, бо воно більше схоже на інвестиційний проект та створювалося із метою в майбутньому заходження європейських інвестицій. Але ми мусимо зробити всі ті кроки відповідно до закону. Після того я вже буду писати заяву про призначення (щоб не було обтяжуючих моментів, хоча юристи кажуть, що можна писати)", – наголосив він.

Із його слів, офіційного призначення на посаду заступника міського голови можна очікувати з дня на день, а нині ж Григорій Пустовіт працює у міській раді на волонтерських засадах.

"Як тільки мені передадуть протокол, бо подати в реєстраційну службу на заміну директора, що один звільнився, а другого призначили, буквально півгодини-години. Тут все впирається зараз в протокол зборів засновників", – резюмував він.

До слова, на сайті Луцької міської ради не опубліковане й розпорядження про призначення іншого заступника міського голови – Рачкова Олександра Леонідовича.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волонтер епрст... :)
Відповісти
Треба і собі піти до нього допомогти з волонтерством.... Одним словом - бардак...
Відповісти
Сука хитрожопа, політрук, брехун. Не дихне як не збреше і не зробить підлості.
Відповісти
Гарні слова тільки кому вони були сказані "працював там на безоплатній основі, бо воно більше схоже на інвестиційний проект та створювалося із метою в майбутньому заходження європейських інвестицій. А за що пане ви живете.
Відповісти
1."Справа в тому, що на даний момент я ще не закрив одне підприємство. Фактично, ще день-два, і ми його закриваємо."
2."Як тільки мені передадуть протокол, бо подати в реєстраційну службу на заміну директора, що один звільнився, а другого призначили, буквально півгодини-години. Тут все впирається зараз в протокол зборів засновників"
Щось не зрозумів, то цей брехун Пустодзвін закриває підприємство, чи звільняється з посади директора чи то в нього знову словесний пронос.
Відповісти
Не обманюйте громаду!!! Розпорядження щодо РАЧКОВА є на сайті міської ради вже два тижні. З якою метою Ви брешете людям???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні