Башкаленко скаржиться на «проблеми і негаразди» через інакшу думку

5
3
Башкаленко скаржиться на «проблеми і негаразди» через інакшу думку
Мати думку, інакшу від нав’язаної правлячою верхівкою з приводу перемоги над фашизмом у Другій світовій війні – значить накликати не себе «ряд проблем і негараздів», - вважає колишній голова Волинської облдержадміністрації, колишній очільник Партії регіонів на Волині, теперішній голова Опозиційного блоку на Волині Олександр Башкаленко.

«Цього року українці відзначають чергову 72-у річницю Перемоги у Другій світовій війні. Так вже історично склалося, що відношення до цієї дати у наших співвітчизників неординарне, думки з приводу цього у кожного свої – і як правило кардинально протилежні», - пише Башкаленко у блозі на Волинь24.

«Сьогодні в Україні з цим складно, бо мати свою думку, інакшу від нав’язаної правлячою верхівкою з приводу цієї історичної події і не тільки – потягне за собою ряд проблем і негараздів», - вважає він.

«Якщо ветерани-переможці, свідки тієї війни хочуть шанувати 9 травня, то ніхто не вправі їм у цьому завадити», - каже колишній регіонал.

«Кожна наступна влада починає вшановувати своїх, нових героїв, за рахунок зневаги інших», - додає він.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ БЛОГ ОЛЕКСАНДРА БАШКАЛЕНКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
окупантів та рашистів ніхто не любить
Відповісти
"любіть" свого "...рошенка" :)))
Відповісти
Себе полюби спочатку і будеш тоді розуміти людей , любити ближнього, безгрішний ти наш
Відповісти
Нова влада починає вшановувати своїх, нових героїв, за рахунок зневаги інших. А де правда?
Відповісти
Сам факт, що Башкаленко публічно про це говорить - то є верх толеранції нашого суспільства! Чужа держава окупант, отримала перемогу над своїм клоном Націонал-соціалістичною Німеччиною. В результаті цієї бійні загинуло більш як 40 млн. людей. Серед них ніхто не злічить українців, яких труїли вбивали розпинали людежери-російські кремлівські упирі! То про яку перемогу мова? Ці упирі продовжуть катувати українців у своїх концтаборах на анексованій території, вбивати їх на розтяжках і градами... А Башкаленко цього мало. Вали но ти у лугандонію, просто вали і не доводь до гріха! Перемога - чужої, країни-окупанта, яка угноювала українськими синами свої імперські забаганки! От би дожити до скасування 9 травня, і залишити 8 травня, як у всьому цивілізованому світі. Але допоки не помре останнє жовтенятко... будимо споглядати оцей театр абсурду, у якому актори - то хомосовєцькі зомбі, які не можуть мислити інакше. Я проти 9 травня, бо у тій війні загинули обоє моїх дідів, одного вбили Армія Крайова, другий - загинув, відстоюючи здобутки соціалізму-комунізму під Києвом. Я ненавиджу Росію - країну упиря! Бо лише на ній кров мільйонів українців, що, не маючи власної держави загинули, ні за цапову душу.... Хочеться аби ми ставали мудрішими і більше ніколи не бачили смердючих російських кирзачів на нашій землі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні