--> У Луцьку пройде фестиваль «Князівський бенкет» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку пройде фестиваль «Князівський бенкет»

3
3
У Луцьку пройде фестиваль «Князівський бенкет»
У Луцьку відбудеться другий фестиваль середньовічного духу «Князівський бенкет»: він пройде у червні і знаменуватиме собою відкриття туристичного сезону в місті.

Фестиваль відбудеться у суботу, 10 червня на Замковій площі.

«Буде можливість приміряти на себе середньовічні костюми, перенестися до тієї епохи. Пізнати Луцьк таким, яким він був за часів князя Вітовта», - розповіла начальник управління туризму та промоції Луцька Катерина Теліпська.

«Князівський бенкет» буде заходом не лише розважальним, але й пізнавальним, наголошують у мерії.

«Гості фестивалю зможуть взяти участь у традиційних князівських забавах, позмагатися в турнірах та скуштувати страви середньовічної кухні», - повідомила Катерина Теліпська.

І додала, що організатори тримають в таємниці дещо з того, що планують втілити в життя на фестивалі – аби зберегти інтригу.

Нагадаємо, перший фестиваль «Князівський бенкет» відбувся 20 серпня 2016 року у День міста Луцька.

Цікаво, що тоді віце-мер Луцька Тарас Яковлев заявляв, що у Луцьку планують розвивати Замкову площу як перспективну локацію для проведення масових заходів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Альо, хватить жерти ,ці всі фестивалі - тільки для того щоб фаст фуд тюхати людям під виглядом національної кухні. Зробите з замку - генделик, досить он замість парку - сульльний генделик.
Відповісти
Що знову балагани предвиборні, на Сході війна кругом сморід і депутати проститутки. А щоб ви суки поздихали на тих фестивалях !!!!!!
Щодня люди на фронті гинуть!!!!!!!!!!!
Відповісти
Цікава ідея, але тільки якщо кухня буде насправді середньовічна. Бо на фуд-фесті звичйні хот-доги були і загалом проста їжа. Пропонуйте якісь особливі страви, власну рецептуру. В Польщі, наприклад, фуд-траки регулярно функціонують. По назві і вигляду дійства здавалось би фаст-фуд мав би бути. А насправді пропонують цікаві страви, напої, супи. В нас назву роблять цікаву і багатообіцяючу, але вона себе не виправдовує. Називайте фаст-фуд фест тоді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні