У володимир-волинському теплокомуненерго призначили нового керівника

0
1
У володимир-волинському теплокомуненерго призначили нового керівника
Нового директора ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” представив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Ним став Сергій Коба.

Відповідне розпоряження підписав міський голова Петро Саганюк . Про це в середу, 3 травня, повідомила Володимир-Волинська міська рада.

Сергій Коба відзначив, що сподівається на тісну співпрацю, взаєморозуміння, й допомогу кожного, хто бажає бачити ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” успішним і процвітаючим.

Новий очільник теплокомуненерго має досвід роботи на керівних посадах на промислових підприємствах. Працював, зокрема, митним брокером на підприємстві “Гербор-Холдинг”, обіймав посаду директора заводу продтоварів. Освіта вища технічна. Одружений, виховує двох синів.

Нагадаємо, що попередня очільниця підприємства склала свої повноваження за власним бажанням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні