Календарі з волинськими кіборгами продаватимуть на аукціоні

1
0
Календарі з волинськими кіборгами продаватимуть на аукціоні
У Луцьку відбудеться благодійний аукціон на підтримку волинських бійців, які потребують лікування.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики Волинській облдержадміністрації.

Серед лотів аукціону - календарі із зображеннями захисників Донецького аеропорту та інші лоти. Захід відбудеться у рамках проекту “Герої серед нас” 5-го травня у стінах волинської богословської академії - під патронатом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика та митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

“У переддень 8 травня – Дня пам’яті і примирення хочеться не тільки схилити голови у скорботі за полеглими в усіх війнах та сказати слова вдячності українським воїнам усіх часів за жертовність та мужність, але й допомогти тим, хто тримав або ж тримає мирне небо над нами сьогодні», - наголосив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, окреслюючи мету благодійного вечора.

Організатори планують зібрати кошти на реабілітацію після десяти оперативних втручань волинському кіборгу Андрієві Луцику (уродженець Рівненщини, нині ковельчанин, воював в АТО у складі 80-ї ОДШБр, 3-го батальйону ГАБ) та лікування онкохворого Володимира Бабія (боєць 54-ї бригади, 3-го танкового батальйону, народився та мешкає на Горохівщині).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мудаки .!..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні