Зі «Століття Якова» вийшов би класний порно-фільм, – черкаський журналіст

1
8
Зі «Століття Якова» вийшов би класний порно-фільм, – черкаський журналіст
Якби книгу «Століття Якова» екранізували закордоном, обов’язково б використали «потужну статеву складову героя».

У цьому впевнений журналіст із Черкас Назар Вівчарук, який висловився з приводу книги волинського письменника Володимира Лиса у дописі в Фейсбуці.

«Нарешті прочитав «Століття Якова». Сильна книга. Але вважаю, якби по цій книзі знімали німці, то вони б використали саме потужну статеву складову героя. Реально можна зняти фільм 18+. Ох вже цей бешкетник Яків…» – написав журналіст.

Коментатори погодилися із Назаром, підтримавши його ідею: «Дарма цей аспект взагалі викинули із фільму», «Замість Зосі-полячки можна було Сашу Грей запросити. Та це був би фільм-бомба! Навіть, якби після півночі пускали, всі б дивилися».


Нагадаємо, прем’єра екранізації роману Володимира Лиса «Cтоліття Якова» відбулася 30 вересня 2016 року на каналі «1+1» і викликала суперечливі відгуки. У той час, як експерти на всеукраїнському рівні схвально оцінили фільм, волиняни звернули увагу на те, що з фільму зник увесь поліський колорит, тонко переданий у книзі.

Про це ж заявив і сам автор роману: «Враження суперечливі. По-перше, зникла мова… Це не Західне Полісся, це не моє село і навіть не те село, яке там було зазначене - Загоряни. Або таке: у нас на Поліссі церкви фарбували. Дерев’яні храми – на Гуцульщині й на Східній Україні... Тому фільм справді тільки за мотивом мого роману».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щодо німців -- не думаю ! ШВИДШЕ за все це вдалося б хранцузам === щодо любовноі лініі ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні