«Прошу утриматись від використання трагічних подій для реалізації власних меркантильних інтересів», - Юлія Вусенко

9
-2
«Прошу утриматись від використання трагічних подій для реалізації власних меркантильних інтересів», - Юлія Вусенко
Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко звернулась до місцевих політиків з проханням утриматись від «реалізації власних меркантильних та вузькопартійних інтересів».

Відповідне звернення вона оприлюднила на свій сторінці у Фейсбуці.

«Наше місто переживає непрості часи, адже 3 лютого відійшов у вічність наш міський голова Микола Романюк. Важкі часи переживають рідні, друзі, команда, але це також важкі часи для луцької громади, які покажуть її зрілість та цивілізованість», - наголосила секретар луцької мерії.

Вона зауважила, що в ці дні виконує обов’язки мера і її завдання – забезпечити громадський порядок, якісну роботу комунальних служб, а що найважливіше – «уникнути брудних політичних ігор та провести демократичні, прозорі вибори».

«Я закликаю всі політичні сили об’єднатись навколо розвитку міста, прошу утриматись від використання трагічних подій для реалізації власних меркантильних та вузькопартійних інтересів», - наголосила Юлія Вусенко.

Нагадаємо, 20 лютого депутат від «УКРОПу» Микита Рабан озвучив пропозицію на найближчій сесії звільнити з посади Юлію Вусенко і призначити іншого секретаря ради, а відтак – в.о. міського голови.

Про такий сценарій йдеться й у статті «Гра престолів: луцький сезон. Серія 1: хто стане «десницею»?» на «Волинь24».

Секретар ради також нагадала, що 22 лютого повинна була відбутись сесія міської ради, однак через День жалоби та поховання лучанина Максима Гринчишина її перенесли на 24 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай микита рабан забере свою повозку з кавою біля візового центру!
Відповісти
А це його возик з кофечаєм? Що біля мисливця?
Відповісти
Місто в повному занепаді, двори не почищені від снігу, дірки на дорогах просто вражають, а це чудо думає тільки про владу і себе в ній!
Відповісти
Як може дана Ледді керувати містом коли рейтинг її особистий 2% а безпосередньо її партії 4% - на кого вона опирається, хто ці люди що її і її політичну партію підтримують???????
Відповісти
вони не можуть її переобрати. вона зараз працює на іншій посаді. їх треба по голові бити Трудовим кодексом.
Відповісти
В питання збереження кандидата лояльного до БПП вже включилися навіть люди з АП, бо як прийде інший багато нового може повилазити з колишньої діяльності гвардєйців. А сесію перенесли, щоб був час дожати тих депутатів, які будуть проти Вусенко голосувати.
Відповісти
От і пішли маніпуляції. Не треба так сильно триматись за посаду, Василівна.
Відповісти
ця скотина тупа може такі меседжі посилати? Ракушка
Відповісти
Кащея на в.о в студію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні