«УКРОП» у Луцькраді таки хоче зняти Вусенко

4
3
«УКРОП» у Луцькраді таки хоче зняти Вусенко
Депутат фракції «УКРОП» запропонував припинити повноваження секретаря міськради Юлії Вусенко.

Про це йшлося сьогодні, 20 лютого, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пише Волинь info.

Як зазначив депутат «УКРОПу» Микита Рабан, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування» на це засідання сесії міськради він пропонує проект рішення, відповідно до якого пропонують припинити повноваження секретаря міськради Юлії Вусенко.

Начальник юридичного управління Луцькради Олександр Рачков зауважив про принцип неперервності влади відповідно до Конституції України і хто тоді буде виконувати повноваження секретаря міської ради та міського голови.

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зауважив, що під час сесії буде обраний депутат, який вестиме сесію та відповідно буде обраний новий секретар міської ради.

Нагадаємо, що раніше ходили чутки про те, що "УКРОП" спробує усунути діючого секретаря міськради.

Також ми повідомляли про ймовірний список претендентів на посаду секретаря Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно. Юля вже давно під Гунчиком і Ко
Відповісти
А що ця шкура робитиме? Яка тепер доля галицького шляхетного сміття?
Відповісти
Юля, знімай норкову шубу, одягай свій фірмовий чорний потертий куртячок і біжи по людях, позаглядай в очі, в Собор забіжи обов'язково, давай, а то пенсіонери не бачать тих конвульсій на фейсбуці. Купляй гречки побільше, вистрибуй з самососів а то ще на сміття завезуть
Відповісти
морально дрібні, убогі ботаніки, куди ви претесь?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні