«Сподіваюся, нас позбавлять від такого явища, як Кватирко», - Олександр Пирожик

2
8
«Сподіваюся, нас позбавлять від такого явища, як Кватирко», - Олександр Пирожик
Перший заступник облради Олександр Пирожик вважає, що мітинг лісівників під облрадою організував начальник ВОУЛМГ.

Про це він розповів на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

8 лютого під стіни Волинської облради прийшли мітингувати лісівники, представники лісництв з усієї області. Люди обурені рішення облради, прийнятим 2-го лютого щодо визнання незадовільною роботи начальника облуправління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.

Таким чином, вважають мітингарі, обласна рада незадовільно оцінила роботу всіх лісівників краю. Представники галузі бачать чимало здобутків в діяльності управління під керівництвом Кватирка. Зокрема, й те, що значно (на дві тисячі) зросла середня заробітна плата, яка нині сягає 7 тисяч гривень.

Люди хотіли почути пояснення такого рішення від керівництва облради. Зрештою ,до них вийшов перший заступник голови облради Олександр Пирожик. Згодом на своїй сторінці у “Фейсбуці” заявив, що мітинг - це спроба Олександра Кватирка використати “лісівників “як живий щит” для прикриття своїх службових оборудок та інсценувати пікетування обласної ради”.

“Інформацію про те, що керівникам держпідприємств лісової галузі дали чітку «рознарядку» визначити працівників, які поїдуть на пікет до Луцька, отримав ще вчора. Не оприлюднював її, бо сподівався, що Кватирку таки вистачить глузду не змушувати людей писати заяви за власний рахунок, не зривати їх з роботи та не кидати мерзнути під стіни обласної ради…” - каже Олександр Пирожик.

У облради нема претензій до лісівників, зазначає він. Натомість є претензії до керівника управління.

“І обласна рада не стала мовчати чи дивитись крізь пальці на численні факти зловживань керівництва лісової галузі. Відповідно до вимог статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», місцева рада виконала свою функцію щодо здійснення контролю за дотриманням законодавства про охорону навколишнього природного середовища. Обласна рада чітко висловила свою позицію: Кватирко має піти!

Продемонстрував лісівникам документи, які підтверджують факти зловживань. Побачив, що для багатьох це стало шоком! Їх же дурили, що претензії обласної ради надумані й нічим не підтверджені. А вони підкріплені офіційними документами з компетентних органів. Вони аргументовано викривають зловживання.

Сподіваюся, після їх аналізу у столичних покровителів Кватирка вистачить совісті зрештою позбавити наш славний Волинський край такого ганебного явища, як Кватирко…” - зазначає перший заступник голови облради.

Нагадаємо, перший заступник голови Держлісагентства України, депутат Волинської облради Володимир Бондар вважає, що рішення облради щодо звернення до міністра АПК з приводу незадовільної роботи начальника ВОУЛМГ Олександр Кватирка політичним.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А лісівники не розповідали як вони через митницю на експорт 1 м куб (пів пікапа Таврія) деревини продавали?
Відповісти
А коли вже область позбавлять такого явища як Пирожик???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні