У лісівників усе значно простіше, - Олександр Кватирко про шквальну критику волинських депутатів

5
4
У лісівників усе значно простіше, - Олександр Кватирко про шквальну критику волинських депутатів
Головного лісівника області розкритикували на сесії обласної ради, свою ж відповідь він вирішив оприлюднити у Фейсбуці.

Зауважимо, 2 лютого на сесії Волинської обласної ради депутати слухали звіт начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка. Останній розповів, що зробив разом з підлеглими за рік.

Слідом за виступом посадовця посипався шквал критики від депутатів. Зокрема, обранці нарікали на розкрадання лісу, часті лісові пожежі, «переслідування» директора Маневицького держлісгоспу Володимира Радіона.

Зрештою, перший «зам» голови обласної ради Олександр Пирожик назвав виступ головного лісівника «брехнею в гарній обгортці», а більшість депутатів – не підтримала звіт Олександра Кватирка і звернулась до Міністра АПК та голови Держлісагентства України, аби визнати невідповідність Кватирка займаній посаді.

Свою відповідь Олександр Кватирко опублікував на сторінці у Фейсбук.

«Як людина не з політики, мав сьогодні перший серйозний досвід спілкування із депутатами обласної ради. У лісівників усе значно простіше. Є емоції, нерви, кризові ситуації. А от самим собою залишатись легше», - наголосив головний лісівник області.

«Доповідь зачитати не зміг. Так само, як не зміг спокійно реагувати на чергові закиди представників партії Свобода. Всі усе розуміють. Легко «ковтають публікації» у ЗМІ, побудовані на здогадках та припущеннях, а ще інформації «зі своїх джерел» панів Вітіва та Пирожика щодо того, що у волинських лісівників усе дуже погано і вони майже банкрути. Тому спокійно користуюсь можливістю донести до людей не озвучене на сесії», - додав він.

Далі у своєму дописі посадовець зазначив, що всього під керівництвом управління працює 26 підприємств, а це – 3048 працівників. Їхня середня зарплата – майже сім тисяч гривень.

Також Кватирко розповів про допомогу колегам з півдня та сходу, яким перерахували понад два мільйони гривень, сплачені до держбюджету 35,6 мільйона гривень.

Окрім цього, посадовець повідомив, що підприємства управління за рік відповіли майже на 900 запитів правоохоронців та пройшли майже 200 перевірок.

«Не буду приховувати, дискутувати із людьми, які не є фахівцями у лісовій галузі, але спеціалізуються на створенні навколо волинських лісівників «гарячих точок» у ЗМІ, складно», - підкреслив лісівник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бачу позитивні зміни --чого СВОБОДА хоче від КВАТИРКА ? посаду для свого горлохвата ....
Відповісти
сфотографуйте згори будь яку ділянку лісу і все видно- кругом лисо, вже вирізають 50-річні, 30-річні дерева. жах коли вже "наїдяться?"
Відповісти
Значно простіше: був ліс - нестало лісу - бабло по кишенях... Якщо вирубують заказники, називаючи це санітарною рубкою - кватирка на нари однозначно!!!
Відповісти
Пише гарно але для тих(як він каже хто в лісовій галузі не знається),а я вам скажу ці цифри що він вказує(смішно) як давити господаря Радіона бо той не погоджується підписувати (кватиркові-контракти) якби на кватирка місті був господар то ті цифри булиб в скільки разів більші що пішли до бюджету йому добрі директора які підписують (кватирко-тищенкові) контракти,кватирку давно пора на нари з бондаром і богданом.всі хто не знає скільки вони крадуть(законно) бо ж у них є гроші , цю суку треба не звільнити а придавити щоб не корчив з себе святого,шановні українці ліпше щоб керував молодий не фахівець але той хто хоче лісову галузь підняти а не опустити як це робить кватирко повісити його мало, я знаю що кажу і можу сказати більше але толку ???
Відповісти
КАдрова політика Кватирка не витримує ніякої критики. На посаду Гол. лісничого в Цумані прихначено Фролова юру, який будучи директором в Любомлі знищив 5 цехів,8 тракторіваМТЗ,ЮМЗ, з лісу викрав трельовочник ТДТ-55, все вивіз на ЦУмань і Луцьк,.Порушені кримінальні справи і за його діяльність на Рівненщині,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні