Винуватець смертельної аварії під Луцьком - не вперше за кермом «під мухою»

3
-3
Винуватець смертельної аварії під Луцьком - не вперше за кермом «під мухою»
Ківерцівського бізнесмена Володимира Боровика не вперше затримують п’яним за кермом.

Їдучи нетверезим Володимир Боровик збив на смерть 35-річну жінку. У нього раніше вже був протокол за відмову від проходження перевірки на стан сп`яніння, - пише Четверта влада.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПОДРОБИЦІ СТРАШНОЇ АВАРІЇ У КНЯГИНИНКУ

Два дні тому поблизу Луцька під колесами автомобіля «Subaru Tribeca» загинула 35-річна жінка, яка йшла узбіччям. Водій позашляховика, який збив жінку, намагався втекти з місця пригоди, втім інші водії заблокували йому рух та викликали поліцію.

Нагадаємо, що 1 лютого поховали жінку, яку збив п'яний батько екс-прокурора.

Водієм виявився батько екс-прокурора Андрія Боровика – підприємець з Ківерців, а нині фігуранта резонансної справи, так-званої, «бурштинової мафії».

Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Боровику старшому тепер загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як з`ясували журналісти, Володимир Боровик вже мав протокол за кермування в стані сп`яніння або відмову від проходження перевірки.

В постанові Ківерцівського районного суду йдеться про те, що у квітні 2015 року луцькі поліцейські зупинили Володимира Боровика за кермом «Peugeot 4007». Водій відмовився пройти медичний огляд для визначення стану алкогольного спяніння. Через це поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення.

Втім відповідальності у вигляді штрафу Володимир Боровик не поніс. Спочатку суд повернув протокол поліцейських на допрацювання. Згодом відбувся розгляд і провадження закрили у зв`язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності.

На судові засідання Боровик не ходив. Чи був він п`яним у випадку 2015 року – невідомо.

У інтерв`ю до свого затримання тоді ще заступник прокурора Андрій Боровик згадував про своїх батьків. Зокрема про те, що вони багаті люди та мають кілька автомобілів.

Володимир Боровик – підприємець із Ківерців. За інформацією з бізнес-реєстрів, займається вантажними перевезеннями, оптовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А заробив капітал кинувши багато людей на не малі гроші.
Відповісти
А відпустили перший раз Боровика ківерцівскі судді Костюкевич і Корецка , родичка прокурорська.
Відповісти
як швидко полився бруд на їхню сім'ю, а так мило всі посміхалися, коли не почалися всі ці справи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні