П'яний винуватець жахливої аварії у Княгининку виявився батьком одіозного прокурора

3
-2
П'яний винуватець жахливої аварії у Княгининку виявився батьком одіозного прокурора
П'яний водій, який під Луцьком на смерть збив жінку - батько скандального прокурора.

За кермом автомобіля "Subaru Tribeca", який у селі Княгининок поблизу Луцька збив на смерть жінку, був місцевий мешканець Володимир Боровик, - повідомляє ВолиньPost

Нагадаємо, 30 січня на автодорозі в селі Княгининок Луцького району автомобіль "Subaru Tribeca" на смерть збив пішохода, 35-річну місцеву мешканку. Автопригода трапилася близько 20:00.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Подробиці смертельної аварії під Луцьком

За інформацією джерел видання у правоохоронних органах, за кермом автомобіля був Володимир Боровик. Він мешкає в Ківерцях, займається деревообробним бізнесом.

Також він є батьком заступника прокурора рівненської області Андрія Боровика, якого 5 липня 2016 року затримали під час спецоперації "Бурштин".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прокурор розповів, що батьки живуть дуже заможно і мають змогу допомагати його сім`ї:

– Я вам хочу сказати, що якщо я зараз захочу 600 Мерседес S класу, то я собі можу його купити. Не за свою зарплату. Заради інтересу, якщо вам цікаво, я можу завезти вас в Луцьк і показати як живуть мої батьки. В мене дуже багаті батьки. Вони понад 20 років займаються бізнесом. У них будинок є в Лондоні. У них декілька квартир у Луцьку, є квартира у Києві. Моя сестра живе в Лондоні і вона експерт-мистецтвознавець по картинах України, Росії та Казахстану. Тобто у нас дуже заможна сім`я, а я працюю в прокуратурі за ідею, – розповів прокурор.
http://4vlada.com/rivne/49209
Ось і все що треба знати. Родині щирі співчуття
Відповісти
не смішіть,з його батька такий підприємец....5 сосен купив, 5 продав.... під цим словом "підприємць" прокурор свої доходи обналічував...
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-dlya-bliznyukiv-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/nachislenie-bolnichnyx-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-na-2018-rik-u-sichni-zi-svyatami-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/data-provedennya-dnya-peremogi-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/cerkovni-svyata-v-polshhi.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні