--> Саакашвілі прокоментував чергу підприємців до луцького ЦНАПу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Саакашвілі прокоментував чергу підприємців до луцького ЦНАПу

7
43
Саакашвілі прокоментував чергу підприємців до луцького ЦНАПу
Міхеїл Саакашвілі прокоментував чергу підприємців до луцького ЦНАПу.

- Ось так почався Новий рік для сотень тисяч сімей - у чергах, - написав політик на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи світлину із чергою до Центру надання адмінпослуг у Луцьку.

Нагадаємо, чималу "шеренгу" під стінами ЦНАПу зафіксували ще 29 грудня, коли десятки людей вишикувалися в чергу, щоб подати документи на закриття свого бізнесу.

- Влада бариг перейшла від імітації реформ до активного знищення малого і середнього бізнесу. Закон, про додаткове оподаткування для підприємців, який «подарував» українцям під Новий рік Порошенко, вже дав свої результати. За тиждень до Нового року були закриті 10 850 фізичних осіб підприємців. Станом на сьогодні їх вже 128 000.

Тобто влада свідомо знищила 128 тисяч підприємців, які працювали, давали роботу і нехай і нерегулярно, але платили податки. Так, частина з них не працювала через падіння гривні, втечі банків і несприятливої кон'юнктури, але вони хоча б зберігали свій статус в надії на майбутнє, а зараз позбавили і цієї надії, - зазначає політик, який ще донедавна був головою Одеської облдержадміністрації.

За словами Саакашвілі, "баригам не потрібна багата Україна і успішні українці, їм потрібні голодні, безробітні раби, яким вони перед черговими виборами будуть кидати копійки з вкрадених у них же мільярдів, щоб продовжити існування олігархату і створеної ними баригократії".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
43

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Міхо! Підтримую.
Відповісти
Все правильно сказав Міша....
Відповісти
Міхо все правильно написав але ми ге сліпі це все розуміємо. Чому міхо дружив з порошенко до недавнього часу а зараз прозрів? Не вірю! Його партія -технологія влади.
Відповісти
Ну то нехай приїде до Луцька і наведе лад.Місто меньше не треба напружуватися як в Одесі
Відповісти
Поясніть "неграмонтному"- для чого відкривати "підприємця" і не працювати? Або друге питання- перестали вести діяльність- чого не закрити "підприємця"? Підозрюю, що це не просто так...поясніть, хто знає...
Відповісти
Розумієте,є деякі підприємці ведуть сезонний бізнес,а платити податки потрібно круглий рік,що ж будуть люди вести нелегальний бізнес,якщо взяли за горло чесних підприємців...
Відповісти
олігархат це стосується і Колмойського з Палицею. Ахметова. Бойка........
А не тільки одного Порошенка це одна банда.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні