У луцькому ЦНАПі черги: підприємці масово закривають бізнес

5
-2
У луцькому ЦНАПі черги: підприємці масово закривають бізнес
У луцькому ЦНАПі - величезні черги.

Люди почали приходити ще до відкриття установи. Десятки осіб очікують можливості подати документи на закриття свого бізнесу, - повідомляє "Конкурент".

Працівники ЦНАПу працюють без перерви. Через велику кількість підприємців на реєстрацію вийшла директор луцького ЦНАПу Лариса Карп'як.

Вона розповіла, що працівники ЦНАПу роблять усе можливе, щоб обслужити всіх. Але закрити 11 тисяч зареєстрованих у Луцьку ФОПів за 2 дні просто неможливо.

"На мою думку, якщо такі законопректи і приймаються, то вступати в дію вони повинні хоча б через місяці 3-4, для того щоб фізичні особи-підприємці мали можливість провести необхідні дії. За два дні по всій Україні такі процедури усі підприємці не зроблять", – зазначила директор ЦНАПу.

Самі ж підприємці обурені таким законом, адже тепер їм доведеться сплачувати чималий єдиний соціальний внесок. Тож люди масово закривають так звані "сплячі ФОПи".

Люди зазначають, що талонів, за якими здійснюється прийом, на всіх не вистачає, але вони все одно займають чергу, сподіваючись подати документи на закриття без талону.

"Дуже сподіваюсь встигнути подати документи на закриття, щоб не платити шалені гроші з нового року. Як кажуть, "кто не успел, тот опоздал", – невесело жартує один з відвідувачів.

Нагадаємо: Президент підписав закон, відповідно до якого з 2017 року фізичні осіби-підприємці будуть змушені щомісяця платити єдиний соціальний внесок 704 гривні, навіть якщо не мають прибутку.

Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це щоб працівникам мінімалку 3200 не платити ломанулись закривати "бізнеса" або щось "видумують", щоб державу обдурити! Не так все просто! Нічого, нічого і тут раптом ломанулись? Кого надурити хочете свол...та? Платіть зарплати і податки!!!
Відповісти
Це віртуальний бізнес. Мертві підприємства. Від закриття економіка не постраждає, а лише виграє. Нехай би у вас таку інформацію подавала людина, яка хоч щось томить в економіці і бізнесі.
Відповісти
Так , ті черги, що зараз утворились це все віртуально. Немає ніяких черг.))
Жити вже стало краще! Що хтось не відчув це покращення? Дивно, От Порошенко і його Інтернет боти відчули. Ті підприємці, що закривають свій бізнес, давно його втратили, але мали надію його відновити
Та влада забрала у них і надію.
Відповісти
Захочуть відновити бізнес, знову зареєструються. В чому проблема?
Відповісти
Просто всіх хочуть загнати в рабство на заводи Рошен. Вільні люди цій владі не потрібні!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні