Волинські радикали налаштовані ще активніше відстоювати інтереси виборців у районах*. ВІДЕО

1
1
Волинські радикали налаштовані ще активніше відстоювати інтереси виборців у районах*. ВІДЕО
У зв'язку з тим, що попередній керівник облосередку Радкиальної партії Олега Ляшка Володимир Кучер написав заяву провихід із партії, упродовж року організація не мала керівника. Така ситуація не влаштовувала очільників партії.

Зважаючи на хороший результат участі у довиборах до Верховної Ради у 23-му окрузі серед претендентів на посаду обрали Сергія Булу, депутата Луцької міської ради та підприємця. Партійці одностайно підтримали Сергія Булу під час недавньої конференції за участі нардепів від РПЛ Василя Амальченка та Андрія Лозового.

Про завдання і виклики, які нині стоять перед волинською командою РПЛ, розповів новообраний керівник партосередку Сергій Була.

"Основне завдання сформувати повноцінну роботу районних осередків. Адже у деяких районах області Радикальна партія Олега Ляшка взагалі не мала місцевих організацій. Це стосується Ратнівського, Турійського районів. Як наслідок - ми могли мати ще більше представництво у обласній раді. Відповідно - могли б більше впливати на ті процеси, що відбуваються в області, бо це стосується підтримки виборців.

Також одне із завдань: налагодити повноцінну роботу обласного штабу, комунікацію між центральним апаратом та районними осередками.

Крім того, ми кожен день комунікуємо з керівництвом партії щодо актуальних питань. Наприклад, одне з таких - це так звана "операція безліс". Ми виявляли незаконні вирубки, працювали на залізниці, щоб завадити вивезенню лісу закордон.

Намагаємося якомога ширше інформувати про позицію фракції РПЛ у Верховній Раді. зокрема, щодо голосування за позбавлення недоторканності нардепа Вадима Новинського (наша фракція голосувала "за"), мораторію на експорт лісу-кругляка, відродження промисловості в країні, підвищення зарплати до рівня 3 тисяч 200 гривень, тощо.

Нам часто кажуть, що ми співпрацюємо із Порошенком, але насправді критика у бік Блоку Панамських Патріотів ніколи не згасала і вона дотепер є", - каже Сергій Була.

Нагадаємо, у Волинській обласній раді Радикальна партія Олега Ляшка має фракцію, до складу якої входить п'ятеро депутатів. Головою фракції є депутат Юрій Ройко, член екологічної комісії облради, заступник директора волинського підприємства «ІРС СІСТЕМ» і - один із найактивніших волинських обранців, якщо судити за роботою у сесійній залі, кількістю запитів та звернень щодо захисту інтересів виборців.

За рік час керівники облорганізації РПЛ планують налагодити планомірну, системну роботу, щоби ще дієвіше допомагати волинянам, виборцям, реагувати на їхні проблеми. Адже реалії засвідчують, що чимало волинян довіряє саме цій партії та її лідерам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Була і Ройко- не дотягуєте ви до панамських патріотів от давить жаба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні