Безпечний пляж у Луцьку може з’явитись лише за два роки

1
-6
Безпечний пляж у Луцьку може з’явитись лише за два роки
Облаштування громадського пляжу на березі річки Стир у Луцьку почнуть лише через два роки.

Про це стало відомо у вівторок, 15 листопада, під час обговорення проекту Програми розвитку та благоустрою парків та скверів, озеленених територій міста Луцька на 2017-2018 роки.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця повідомив, що від початку обговорення програми розвитку парків найбільше пропозицій та запитань від лучан надійшло щодо долі центрального пляжу, що у парку імені Лесі Українки.

«Але враховуючи технічні складнощі, ми не поспішаємо. Потрібно дуже добре проект продумати, адже там течія, через яку, зокрема, хиляться сходи, інші речі. Тут потрібне складне інженерне рішення», - наголосив чиновник.

Заступник мера зауважив, що наступного року з міського бюджету виділять 100 тисяч гривень на створення проекту реконструкції пляжу. А вже у 2018 році виділять два мільйони гривень на «нормальний безпечний пляж».

«Зараз він не відповідає стандартам, там потрібні безпечні зони для дітей, дорослих тощо», - додав Юрій Моклиця.

Нагадаємо, у центральному парку освітлять дві алеї та почистять канали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку треба поставити гарну огорожу як в усіх парках це визначить його кордони , інакше його забудують курниками різних козлюр. Ніхто не знає його таємних меж крім Великих архітекторі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні