Скандал: луцьке сміття не пускають на міський полігон

1
0
Скандал: луцьке сміття не пускають на міський полігон
Луцьке сміття повезли у Ківерцівський район.

Так, сім автомобілів із луцьким сміттям приїхали на районне сміттєзвалище поблизу сіл Заброди і Бодячів, - повідомляє Волинське телебачення.

Про це повідомив заступник керівника виконавчого апарату Ківерцівської районної ради Анатолій Пушкін.

"Це сміття приїхало з Луцька, бо в Брищах виникли проблеми. Я особисто бачив ці автомоблі. Ніхто нікого не попереджував, угоди не укладалися. Сільський голова Євгенія Моцюк обурена тим, що вона надала цю землю у користування для Ківерцівського району, а вже Ківерцівська рада без жодних попереджень дозволила Луцькій, – пояснив Анатолій Пушкін.

Нагадаємо, що мешканці Брища Луцького району і навколишніх сіл бунтували проти будівництва заводу, де перероблятимуть побутові відходи і діятиме утилізаційна піч високотемпературного згорання. Поблизу тутешнього сміттєзвалища протестували кілька десятків людей. Сьогодні подібна ситуація — в Ківерцівському районі.

Також слід сказати, що попри незгоду мешканців на будівництво сміттєспалювальної печі на території сміттєвого полігону в селі Брище там триває незрозуміле селянам масштабне будівництво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Децентралізація підвищує вимоги до професіоналізму посадовців місцевого самоврядування, адже ресурси та повноваження пропорційно збільшуються. Чи впораються місцеві очільники з викликами? Впораються, бо підвищують свій рівень і вчаться. Ось живий приклад - Школа місцевого самоврядування DESPRO. Так що "зрада" відміняється. Прорвемося!

http://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1742
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні