Відтепер у Луцьку автомобілі порушників забиратиме евакуатор

4
5
Відтепер у Луцьку автомобілі порушників забиратиме евакуатор
У Луцьку запрацював перший комунальний евакуатор.

Його презентація відбулась у суботу, 8 жовтня, під стінами міської ради.

«Довго тягнулась епопея з евакуатором у Луцьку через певні бюрократичні перепони, але на щастя, вона завершена. Довгий час поліція не могла нічого зробити з водієм-порушником, якщо він залишив автомобіль і пішов кудись. Сьогодні ж цей інструмент з’явився», - зауважив заступник луцького міського голови Сергій Григоренко.

З його слів, евакуатором розпоряджатиметься комунальне підприємство «Автопарксервіс», а от безпосередньо з порушниками працюватиме поліція.

«Ми сподіваємось, що в Луцьку більше культурних водіїв, але той, хто некультурний, сьогодні на собі відчує міць закону», - сказав посадовець та додав, що в разі потреби у Луцьку з часом може з’явитись ще один евакуатор.

Директор КП «Автопарксервіс» Олександр Мартинюк також розповів, що загальна вантажопідйомність евакуатора – 3,5 тонни, тож він зможе піднімати фактично будь-які автомобілі.

До слова, для водіїв це «задоволення» коштуватиме чимало. Так, за евакуацію машини вагою до 2 тонн водій повинен сплатити 720 гривень і штраф, а зберігання машини на штрафмайданчику протягом доби обійдеться у 120 гривень.

Очільник комунального підприємства зазначив, що евакуатор випробовували на його автомобілі. Каже, сильно хвилювався, але, на щастя, обійшлось без пошкоджень.

«19 грудня буде рік як працює патрульна поліція у Луцьку і за цей час місто добре нас вивчило. Тому, коли порушник бачить поліцію, він просто залишає машину, а сам ховається. І ми нічого з цим раніше не могли зробити. А от евакуатор дає можливість покарати злісних порушників», - наголосила командир другої роти Патрульної поліції Луцька Юлія Гірдвіліс.

«Для нас поява евакуатора – це велике свято, на яке ми довго чекали. Знаємо, що в перший місяць роботи буде багато, але ми до цього готові», - додала вона.

Зауважимо, що евакуйовані автомобілі відвозитимуть на штрафмайданчик, що на вулиці Ківерцівській.

Читати більше про організацію роботи першого комунального евакуатора.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юля, коли вчилася на юридичному абсолютно все "рішала" за гроші. Не могла сама здати ні заліка, ні екзамена. А тепер ця "чесна" поліцейська вчить нас жити по-новому?
Відповісти
коли дружкі будуть без документів їздити евакуатор буде забирати їх авто? чи знову будуть розкази про 10 років в юстиції і не знання елементарного?
Відповісти
Обізвався бортовий номер 115 яких я вчив елементарним азам юриспруденціі. Повторюю ще раз - вчіть основи законодавства. На знаннях лише Закону Про національну поліцію далеко не заідете. Вас простий водій 40 хв. поки йому не привезли документи водив за носа а ви не спромоглися навіть винести постанови по ст. 126 КУпАП. Не знаєте елементарного не сперичайтесь з досвідченими за вас. Не пускайте нюні в коментарах а вивчайче законодавство, особливо Закон Про дорожній рух.
Відповісти
Кажу - причина зупинки?
- Ви перевищили швидкість і ведете агресивний рух
- як це ви визначили?
- по вашій манері водіння!
- я так завжди їжджу, а швидкість ви як визначили?
- Ми їхали в межах допустимої, а ви від нас віддалялись
- так мене бісите і ви і ваші маячкі, пишемо постанову?
- ні, але ви себе по хамськи поводите!
- то чого я тут стою?
- бо ви перевищили допустиму швидкість
- Я питеюсь ще раз пишемо постанову? Фото відео докази порушення?
- Ми вам виносимо усне попередження, пред*явіть будь-ласка ваші документи!
- Ось права, ось посвідчення водія!
- А поліс обов*язкового страхування?
- А я не зобов*язаний вам його давати, якщо я не порушив!
- Ви перевищили швидкість!
- Фото відео докази?
- Щасливої дороги!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні