--> Міський голова «відчитав» луцьких «ковбасників» за злив нечистот | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Міський голова «відчитав» луцьких «ковбасників» за злив нечистот

3
1
Міський голова «відчитав» луцьких «ковбасників» за злив нечистот
Луцькі "ковбасники" зізнались, що порушили правила щодо зливу нечистот у каналізаційні мережі, однак переконують, що всі злиті відходи відвовідали нормам.

Про це говорили у четвер, 15-го вересня, на нараді у міського голови, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Участь у засіданні взяли не лише представники влади, а й директор ТзОВ “Забіяка” Олександр Хвищук та керівник ТМ “Дмитрук” Олег Дмитрук.

Останніми місяцями мешканці міста постійно скаржаться на неприємний запах. Однією з причин його виникнення може бути несанкціонований злив відходів у каналізаційну мережу у різних частинах Луцька.

Саме тому муніципальній поліції Луцька дали доручення провести рейд та знайти тих, хто зливає нечистоти до каналізаційних мереж.

Під час проведення таких перевірок на незаконному зливі нечистот впіймали в ніч на 15 вересня спіймали два автомобілі ТзОВ "Забіяка" та дві вантажівки ТМ "Дмитрук", які незаконно посеред ночі зливали нечистоти в каналізацію Луцька.

Запрошені на зустріч підприємці прокоментували таку ситуацію.

Директор ТзОВ “Забіяка” Олександр Хвищук зауважив, що є договір з КП “Луцькводоканал” на приймання стічних вод у міську каналізацію.

Він визнав, що вони порушили правила скиду нечистот у міську мережу. За його словами, це зумовлено технологічними процесами на підприємстві, адже найбільше відходів у їхніх відстійниках збирається саме у нічний час.

Також він додав, що нині розробляється документація на будівництво каналізаційної мережі, яка з'єднає їхнє підприємство з міською каналізацією.

Керівник ТМ “Дмитрук” Олег Дмитрук, своєю чергою, теж визнав порушення щодо зливу нечистот у міську каналізацію. Однак, за його словами, стічні води, які вони зливають у міську каналізацію, відповідають усім нормам.

Міський голова висловив сподівання, що учасники розмови зроблять висновки. Також додав про те, що виявлені порушення представниками підприємств “Забіяка” та “Дмитрук” становлять лише невелику частину загальної картини, адже на сьогоднішній день багато приватних підприємців зливають нечистоти у різних частинах міста у недозволених місцях.

За його словами, представників “Забіяка” та “Дмитрук” запросили нараду, бо вони “попалися” першими на порушенні.

Також міський голова зауважив, що необхідно вивчити питання перегляду годин зливу стічних вод у каналізацію і якщо це можливо, то це буде зроблено.

Наразі планують й надалі ловити порушників, які зливають нечистоти у міські мережі. Він попросив сприяння у цьому питанні співробітників патрульної поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце диви!на всіх порталах таблоїд волинь пост вже статті нема!!!о так купують все!!а журналісти продажні.. на 24 напевно не побачили Дмитрукі і Забіякі:)))це гірше ніж стирати комент у фб...непррядно
Відповісти
Дмитрук і Забіяка порішали з Романюком. Будемо далі нюхати ту гидоту.
Відповісти
Я вас прошу, всеодно всі як купляли, так і куплятимуть ту ковбасу. Інша справа, що потрібно по-людськи вирішити, куди всі виробничі відходи дівати, бо ці двоє - це тільки крапля в морі, є набагато більші "забрудники".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні