--> Спіймали ще одних розкидачів нечистот у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Спіймали ще одних розкидачів нечистот у Луцьку

7
-4
Спіймали ще одних розкидачів нечистот у Луцьку
Муніципали вночі "ганялися" за вантажівками, які знову зливали смердючі відходи в каналізацію.

Цього разу "накрили" вантажівки уже іншого приватного підприємства, ніж того, що зловли напередодні, - повідомляє прес-служба луцьких муніципалів.

За іронією долі інцидент трапився на тій же вулиці Мамсурова у Луцьку.

Виявилось, вантажівки намагалися втікати і розігналися до 100 км/год. Однак перегоня таки завершилась складанням протоколу на порушників.

"І так, тепер ТзОВ Забіяка!!!! + ще один порушник, точніше 2. Два автомобіля о 24.00 15 вересня зливали нечистоти в каналізаційні мережі, знову на вул. Мамсурова!!! Зловили, склали протоколи. Дякуємо Патрульній поліції за миттєве реагування та допомогу у перехваті машин порушника!!!! Ніч весела, перехват, погоня, зйомки...", - йдеться у дописі муніципалів



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний ігнор тих Забіяк, Дмитруків, Всеволодівок...! Наклейки на вітринах з їхньою продукцією: "Від них смердить у місті"! Може тоді щось до них дойде!!!
Відповісти
Ахаха!!!оце сміх:)))зараз срочно маркетологам треба думати як спасти імідж
Відповісти
Не купуємо їхню продукцію!
Відповісти
Просто за людей нас не мають.
Відповісти
Щось тут- не з того боку смердить. На Мамсурова- загально-міська очисна станція. Усі ж гівновозки туди звозять, з району- тоже. Торчинпродукт, лишень, собі побудував(багато і далеко возити). Ковбасні- вічно сюди возили, як і всі люди. Чого тікали? Може там, договора покінчались, або міськрада- ціну залупила і- дала команду "фас" служкам владців, аби ганяли- бабло з гівновозів к ачати. Це від влади- смердить, я собі так думаю.
Відповісти
Дивина!!! Все літо ні хріна не робили, люди травилися, а тут за тиждень два випадки викрили. Які "молодці". Де ж ви раніше були? Чи ви тільки працюєте коли скаргами достануть?
Відповісти
Люди а де Козюра з Ковельської ????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні