Претендент на місце Єремеєва визнав, що 2 роки тому був «технічним кандидатом»

2
-4
Претендент на місце Єремеєва визнав, що 2 роки тому був «технічним кандидатом»
Кандидат у нардепи від 23-ого округу, що на Волині, зізнався, що 2 роки тому був «технічним кандидатом».

Про це Ігор Рицко розповів під час прес-конференції у п’ятницю, 15 липня.

Айдарівець пригадує, що у 2014 році йому запропонували взяти участь у виборчій гонці на луцькому окрузі на противагу Ігорю Лапіну.

«Спонсором передвиборчої кампанії став фонд «Новий Луцьк» (нині «Тільки разом», - ред.), оскільки вони знали моє негативне ставлення до Лапіна. Я не знав, які будуть наслідки, не знав і те, що це називається «технічний кандидат». Я зустрівся з Олександром Товстенюком (Голова правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», - ред.), який запропонував мені цю авантюру взамін на місце в міській чи обласній раді», - стверджує кандидат у нардепи.

Ігор Рицко каже, що після виборів 2014-го року він повністю розірвав стосунки з «Новим Луцьком», тож на нові виборчі перегони прийшов, як незалежний кандидат.

«Я вийшов довести людям, що можливо прийти на вибори без фінансової підтримки і позбутись статусу «технічного кандидата»», - наголошує чоловік.

Читати більше про стосунки Ігоря Рицка та Ігоря Лапіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так правда ззавжди правда, а тепер пропоную правоохоронцям порушити проти Рицка кримінальне провадження за те що прикривав злочин, якщо він був)
Відповісти
Так зараз Рицко теж технічний кандилат) Але може навіть цього не розуміє)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні