На волинській «спецбазі» знайшли медичного обладнання на мільйони гривень

0
5
На волинській «спецбазі» знайшли медичного обладнання на мільйони гривень
На спеціальній медичній базі знайшли безліч медичного обладнання, яке з незрозумілих причин не використовувалося у найгостріші моменти війни, коли було вкрай необхідне.

Таке обладнання, серед якого майже 11 тисяч ліжок, зберігається з 1960 років на підприємстві “Волинська обласна база спеціального медичного постачання”, - пише у блозі на Волинь24 депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич.

Спецбаза має три склади - у Луцьку, Торчині і Оконську Маневицького району.

«Для багатьох депутатів - і першої каденції, і тих, хто вкотре обраний, стало відкриттям, що існує ця «спецбаза», - заявляє депутат.

«Найбільшим відкриттям особисто для мене стало те, що на цій спецбазі - усякого обладнання на мільйони і мільйони по сьогоднішніх цінах. Серед усього іншого - 10 тисяч 900 ліжок», - додає він.

Костянтин Зінкевич пригадав випадок, як на початку війни у 2014 році на території військової частини у Володимирі-Волинському не було куди покласти спати новобранців. А у 2015 році облрада мало не виділила гроші з казни на придбання 1560 ліжок для армії.

«Тобто, раз в рік на Волині двічі виникала катастрофічна ситуація в армії із звичайними ліжками (і не тільки), і ніхто не поінформував, не дав, не знайшов ті ліжка, які лежать на складі під носом!!! Причому, років так із 60-х…», - обурюється Костянтин Зінкевич.

«Я розумію, що це все Держрезерв. Але мобілізація, війна, війна і ще раз війна - хіба не причина дістати із Держрезерву вкрай необхідні речі?», - ставить він риторичне питання.
Теги: ато, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні