Що зміниться для України після збиття російського Ту-22

0
Що зміниться для України після збиття російського Ту-22
Ситуація в Одеській області, які часто піддається атакам повітряних цілей РФ, може змінитись після знищення російського бомбардувальника Ту-22М3. Цілком ймовірно, що кількість обстрілів може зменшитись.

Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсова в ефірі телемарафону, пише Телеграф.

"Які зміни будуть? Після знищення літака А-50 і після сьогоднішнього знищення в рамках операції ГУР МО власне Ту-22М3 на деякий час принаймні є сподівання, що для Одеської області стосовно ризиків ракетних ударів ситуація покращиться", — сказав Андрій Юсов.

Представник ГУР наголосив, що на збитті Ту-22М3 плани Сил безпеки та оборони України не зупиняються. Адже, за його словами, українські захисники "будуть і далі дивувати, в хорошому сенсі для нас, противника і результати так само будуть інші".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні